fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 21 Mai 2021

Examenele naţionale se vor susţine la datele planificate, cu prezenţă fizică, oricare va fi situaţia, a declarat, vineri, ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu.

Publicat in Educatie
Polițiștii mureșeni au pus în aplicare 8 mandate de percheziție domiciliară, în județ, la locuințele mai multor persoane care fac obiectul cercetării în cadrul unui dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Publicat in Justitie
Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. , au efectuat joi 9 percheziții domiciliare la persoane bănuite de trafic și deţinere de droguri, prelucrarea, deţinerea, folosirea materiilor explozive, operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept şi contrabandă. 3  persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Publicat in Justitie
Un număr de 16 foşti parlamentari, între care se află şi artistul Victor Socaciu, cer, printr-o acţiune introdusă la Tribunalul Prahova, anularea documentului privind eliminarea pensiilor speciale, scrie Agerpres.

Publicat in Justitie
Un conductor japonez riscă să fie sancționat pentru că a părăsit cabina unui tren de mare viteză timp de câteva minute pentru a merge la toaletă, scrie BBC, citat de Știrile Pro TV.

Publicat in Panorama
Opt persoane au fost reţinute de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie într-un dosar în care se investighează atribuirea ilegală a unor locuinţe, situate în zone centrale ale Bucureştiului, din fondul locativ de stat.

Publicat in Justitie
Guvernul federal german a adoptat o lege care interzice uciderea în masă a puilor de sex masculin începând cu 1 ianuarie 2022. Decizia face din Germania prima ţară care interzice uciderea puilor de sex masculin prin lege.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă  împreună cu lucrătorii vamali au depistat în Portul Constanţa Sud Agigea, într-un container cu bunuri personale sosit din SUA, un autoturism de teren a cărui valoare declarată era mai mică faţă de cea de piaţă.

Publicat in Social
Unul dintre bărbaţii bănuiţi că ar fi încasat în numele unei firme din Giurgiu, folosindu-se de o factură falsă, peste 70.000 lei de la o societate comercială din Alba Iulia, şi care era dat în urmărire naţională, a fost depistat de poliţiştii din judeţul Alba.

Publicat in Justitie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 21 mai, alte 484 de infecții cu coronavirus și 49 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3