fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 17 Iunie 2021

Polițiștii de frontieră din Sighetu Marmației au identificat și predat autorităților competente  un cetăţean ucrainean, căutat de autoritățile din  România pentru săvârşirea de infracțiuni contra proprietății.

Publicat in Social
România va trimite în luna octombrie 45 de militari în misiunea Takuba, care acționează în regiunea Sahel din Africa și al cărei scop este combaterea grupărilor teroriste prezente în zona Liptako, aflată la confluența statelor Mali, Niger și Burkina Faso. Decizia Bucureștiului a fost salutată de Florence Parly, ministrul francez al Apărării, care a mulțumit României pentru participare și a spus că „mobilizarea europenilor în Sahel continuă”.

Publicat in Parlament
Șoferul CTP Iași care a accidentat o adolescentă de 15 ani, pe o trecere de pietoni din zona Dacia, a fost filmat cu berea în mână la volan, la capăt Țuțora. Asta s-a întâmplat înainte de producerea accidentului, precizează aloiasi.ro.

Publicat in Social
O adolescentă în vârstă de 15 ani se află în stare gravă după ce a fost lovită în zona unei treceri de pietoni din municipiul Iaşi, de un autobuz condus de un şofer băut. 

Publicat in Social

Două educatoare de la o grădiniţă din Craiova ar fi fost agresate, joi, de către mama şi bunicul unor copii, pe fondul unor neînţelegeri privind încredinţarea minorilor, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dolj, citat de Agerpres.


Publicat in Social
Un copil a căzut, joi, de la etajul 6 al unui bloc din Sectorul 2 al Capitalei, dar a supravieţuit şi a fost transportat de urgenţă la spital.

Publicat in Social
Trei escroci din Timișoara, deghizați în polițiști, simulau percheziții și furau bani victimelor din județul Mehedinți. Timișorenii aveau insigne falsificate și cătușe, potrivit Mediafax.

Publicat in Justitie
Curtea Constituţională a României (CCR) a admis, joi, sesizarea Partidului Social Democrat şi a decis că Hotărârile Parlamentului privind numirea directorilor generali interimari ai SRTv şi SRR sunt neconstituţionale, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Iulian Cristian Gherghe, cu gradul de general - maior în rezervă, fost director adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Apărării (DGIA), a fost trimis în judecată de Parchetul Militar de pe lângă Curtea Militară de Apel, în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunilor de delapidare, fals material în înscrisuri oficiale, fals intelectual şi uz de fals.

Publicat in Justitie
La propunerea senatorului Maricel Popa, la care au aderat și deputații ieșeni Vasile Toma, Vasile Cîtea, Marius Ostaficiuc și Silviu Macovei a fost demarat proiectul legislativ de susținere și finanțare a noului Institut de Boli Cardiovasculare (IBCV) „Prof. Dr. George I.M. Georgescu”,  unitate medicală care va deservi toți pacienții cu afecțiuni cardiace din zona Moldovei.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 3