fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 07 Ianuarie 2022

Un tânăr de 27 de ani din Năsăud, care conducea vineri seara pe DN 17C cu o viteză de 185 kilometri/oră, a lovit o maşină dotată cu radar a poliţiei care circula din sens opus, în urma accidentului doi poliţişti fiind răniţi.

Publicat in Social
Salariile magistraților vor crește din nou, după ce a fost majorat de la 465 la 605 lei indicele în baza căruia se calculează acestea. Astfel, vor cește și pensiile speciale, pentru că acestea sunt raportate la drepturile salariale aflate în plată. Ministrul Justiției, Cătălin Predoiu, cel care a semnat ordinul în acest sens, susține că astfel Ministerul Justției va evita cheltuieli de zeci de milioane de lei pentru procese intentate de magistrați pentru recuperarea unor drepturi salariale. La acest moment, salariul mediu net în sistemul judiciar este de aproximativ 8.765 de lei, scrie HotNews.

Publicat in Justitie
Şeful Compartimentului Primire Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Dorohoi a decedat, vineri, după ce s-a întors de la serviciu, moartea acestuia, la vârsta de 46 de ani, fiind pusă pe seama suprasolicitării profesionale.

Publicat in Moldova
Eliminarea pensiilor speciale nu mai este un subiect de actualitate pentru coaliţia de guvernare PNL–PSD-UDMR. Vechea coalitie – PNL-USR-PLUS-UDMR – care a câștigat puterea în 2020 cu aceeași promisiune – a reușit doar eliminarea pensiilor foștilor parlamentari, iar plata pensiilor speciale ale aleșilor locali a fost doar amânată cu un an.

Publicat in Parlament
Poveste cutremurătoare într-o comună din județul Cluj. O tânără de 20 de ani este pe cale să aducă pe lume un copil conceput chiar cu tatăl ei.

Publicat in Justitie
Două femei s-au sinucis şi un bărbat se află în stare gravă la Călărași. Aceștia au intrat voluntar în Dunăre, vineri după-amiaza.

Publicat in Social
Sidney Poitier, actorul și activistul care a dărâmat la Hollywood barierele prejudecăților în privința actorilor de culoare, a murit vineri la vârsta de 94 de ani.

Publicat in Panorama
30 de persoane au fost trimise în judecată de procurorii DNA Cluj într-un dosar care vizează obţinerea de permise auto sau permise port-armă în baza unor documente falsificate, în cauză fiind încheiate şi şapte acorduri de recunoaştere a vinovăţiei.

Publicat in Justitie
Cetăţenii în vârstă de peste 50 ani din Italia care nu s-au vaccinat vor fi amendaţi cu 100 de euro, cei care încearcă să lucreze fără certificat verde sunt pasibili de sancţiuni cu sume de între 600 şi 1.500 euro, iar dacă intră în magazine fără să prezinte cel puţin un test negativ vor plăti o amendă de 1.000 de euro, potrivit noilor măsuri adoptate de guvernul ţării, relatează EFE.

Publicat in Eveniment
Hoţii care au spart un fişet al Teatrului Maghiar din Cluj-Napoca, de unde au furat 20.000 de lei, pe 6 decembrie 2021, au fost prinşi de poliţiştii clujeni în Hunedoara.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3