fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Aprilie 2022

O femeie dintr-o localitate mai izolată, Măguri Răcătău, a născut, vineri, în ambulanţa SMURD, pe drum, asistată doar de paramedici.

Publicat in Sanatate
„Toate ţările lumii'' trebuie să se pregătească pentru posibilitatea ca preşedintele rus Vladimir Putin să folosească arme nucleare tactice în războiul său împotriva Ucrainei, a spus vineri preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski într-un interviu acordat CNN, potrivit ediţiei online a acestui post.

Publicat in Eveniment
Ucraina susține că Anton Kuprin, comandantul crucișătorului Moskva, a murit după o explozie la bordul navei care s-a scufundat în timp ce era tractată spre țărm, scrie The Guardian, preluând surse ucrainene.

Publicat in Panorama
Bradul de 100.000 de euro, achiziționat la Târgu-Jiu în urmă cu 9 ani, trebuie achitat integral de 5 angajați ai primăriei. Curtea de Apel din Craiova a decis definitiv ca angajații care au solicitat această achiziție să pună banii din propriile buzunare plus penalități.

Publicat in Administratie Locala
Un angajat al Direcției Generale de Asistență Socială din Vaslui, a fost arestat preventiv pentru purtare abuzivă, dar este cercetat şi pentru că ar fi violat o femeie de 37 de ani, din centrul de care se ocupa.

Publicat in Moldova
Poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Galaţi, împreună cu procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Galaţi, efectuează cercetări asupra a doi bărbaţi bănuiţi că ar fi introdus în ţară un colet conţinând droguri de risc şi mare risc, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Publicat in Moldova
Conducerea Academiei Forţelor Terestre (AFT) a sesizat, vineri, Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizaţională şi Terorism (DIICOT) Sibiu în legătură cu un posibil caz de deţinere de amfetamină de către un student care a mai fost prins consumând marijuana.

Publicat in Social
Peste cinci milioane de persoane au părăsit Ucraina de la începutul invaziei ruse, pe 24 februarie, potrivit datelor difuzate vineri de Înaltul Comisariat al ONU pentru Refugiaţi (UNHCR), relatează AFP, conform Agerpres.

Publicat in Eveniment
Cine este Prime Kapital?
Prime Kapital este un investitor, dezvoltator și operator imobiliar cu o reputație solidă în Europa Centrală și de Est. Compania se axează pe dezvoltarea de spații comerciale, rezidențiale și de birouri prin proiecte de regenerare urbană, care adaugă o valoare considerabilă comunităților prin calitatea, eficiența și sustenabilitatea lor pe termen lung. Astfel, proiectele Prime Kapital aduc beneficii tuturor părților interesate - de la viitori proprietari la chiriași, subcontractanți și investitori.

Publicat in Imobiliare
Peste 2.100 mp de gazon verde pe care te poţi relaxa, castani, platani, Ginkgo Biloba, hortensii, magnolii, călini şi multe alte specii înfrumuseţează, acum, esplanada Teatrului „Luceafărul”, odată cu finalizarea lucrărilor de reamenajare peisagistică, derulate de compania IULIUS. Ieșenii se vor bucura aici de o zonă dedicată recreerii, socializării şi distracţiei.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3