fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 22 Iulie 2022

O femeie din sudul Londrei a zăcut moartă în apartamentul ei aproximativ doi ani și jumătate, după care a fost descoperită de poliție.

Publicat in Panorama
Polițiștii de frontieră botoşăneni au descoperit și ridicat în vederea confiscării, în urma unei acțiuni desfășurate pe frontieră, 4.500 de pachete cu ţigarete de contrabandă în valoare de peste 45.000 de lei.

Publicat in Moldova
Un urs polar a fost salvat după ce și-a prins limba într-o conservă, în timp ce se afla într-un avanpost arctic din nordul Rusiei, potrivit Sky News.

Publicat in Panorama
Comisia Europeană mai acordă Ungariei o ultimă lună pentru a răspunde preocupărilor sale cu privire la statul de drept, înainte de a cere guvernelor Uniunii Europene să suspende o parte din fondurile pe care Budapesta urmează să le primească în cadrul bugetului 2021-2027 al blocului, relatează Reuters.

Publicat in Eveniment
O fermă din judeţul Tulcea a fost distrusă, vineri, în urma unui incendiu, iar peste 150 de hectare de vegetaţie uscată şi 250 de hectare de islaz comunal au ars, informează Știrile PRO TV.

Publicat in Social
Un saivan, o magazie şi 70 de tone de furaje au fost distruse într-un incendiu, în localitatea Brăeşti din judeţul Botoşani, au anunţat, vineri, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Marius Cesane.

Publicat in Moldova
Un patron de videochat, care deţinea studiouri în zone bune ale Capitalei, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului General pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală, prejudiciul în acest caz fiind de aproape 2 milioane de euro, informează Agerpres.

Publicat in Justitie
Tribunalul Ilfov a dispus, vineri, ca fostul preşedinte al Federaţiei Române de Box Rudel Obreja să fie eliberat pe o perioadă de trei luni din Penitenciarul Jilava, pentru a se putea trata de cancer într-un spital civil din ţară.

Publicat in Justitie
Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină.

Publicat in Social
Prioritatea absolută a conducerii Transnistriei rămâne declararea independenței și ulterior aderarea la Rusia, a declarat așa-zisul ministru de Externe de la Tiraspol pentru RIA Novosti, agenție de știri a Kremlinului.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3