fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 03 Septembrie 2022

Curtea Brigăzii 282 „Infanterie Blindată Unirea Principatelor Focșani” a fost, pentru 2 zile, frizerie. Zeci de băieți din Focșani au fost tunși gratis de frizerii din armată și, în plus, au primit și ghiozdane pline cu rechizite. E o tradiție pentru militarii focșăneni să dea o mână de ajutor copiilor la început de an școlar, reluată după 2 ani de pandemie, scrie Europa FM.

Publicat in Social
Încăierare între suporteri, după meciul dintre Oțelul Galați - Poli Timișoara, încheiat cu scorul de 1 - 0. Între mai mulți susținători ai celor două echipe s-a iscat un conflict spontan, în zona unei terase de pe Drumul de Centură din Galați. Jandarmeria a aplanat conflictul și i-a condus la Poliție pe cei implicați.

Publicat in Moldova
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Bacău au dispus trimiterea în judecată a 24 de inculpaţi (17 persoane fizice şi 7 persoane juridice) pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave în formă continuată, înşelăciune în formă continuată, emitere de cecuri cu dată falsă sau căruia îi lipseşte un element esenţial sau fără disponibil la tras, complicitate la înşelăciune în formă continuată, spălare a banilor în formă continuată, efectuarea de operaţiuni financiare, ca acte de comerţ, incompatibile cu funcţia, atribuţia sau însărcinarea pe care o îndeplineşte o persoană, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri ori alte foloase.

Publicat in Justitie
Poliţiştii de frontieră de la Sculeni efectuează cercetări cu privire la o tânără care a prezentat la controlul de frontieră un permis de conducere cu însemnele autorităților din Ucraina, ce s-a dovedit a fi fals.

Publicat in Social
Un incendiu provocat de trăsnet a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la tribuna oficială a Stadionului „1 Mai” din municipiul Slobozia.

Publicat in Social
O tânără în vârstă de 21 de ani a murit, după ce în timpul unui zbor cu parașuta nu a deschis sistemul la timp.

Publicat in Panorama