fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 13 Ianuarie 2023

Poliţiştii de frontieră din vama Albiţa au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism marca Citroen C5, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autoritățile din Italia.

Publicat in Moldova
Coca-Cola se află în mijlocul unei anchete cu privire la un presupus dublu standard folosit în mai multe din produsele sale, iar compania a transmis că va colabora cu ANPC.

Publicat in Administratie Locala
Imagini bizare au fost surprinse, vineri, în Sebeș. Un bărbat în vârstă de 33 de ani s-a plimbat dezbrăcat pe stradă, purtând mască de protecție.  

Publicat in Social
Acuzații grave la Spitalul Municipal din Mangalia. Un tânăr de 25 de ani a murit după o banală operație de apendicită. Familia susține că medicul care ar fi trebuit să îl opereze l-ar fi diagnosticat zile la rând cu infecție urinară și pietre la rinichi.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bacău, împreună cu luptători pentru acţiuni speciale şi criminalişti, au efectuat două percheziţii domiciliare, în localitatea Gârleni, pentru punerea în executare a unui mandat european de arestare într-un caz de furt calificat cu consecinţe deosebit de grave, constituirea unui grup infracţional organizat şi spălare de bani, fapte comise în Franţa.

Publicat in Moldova
Consilierii USR Iași își doresc ca bugetul orașului să fie dezbătut, îmbunătățit și aprobat într-un mod transparent. Mihai Chirica vrea cu orice preț să treacă un buget al stagnării, care ține Iașul pe loc, până pe data de 18 ianuarie, când își va pierde majoritatea din CL construită pe mită și corupție.

Publicat in Politica Locala
Universitatea de Științele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iași (USV) va organiza cea mai importantă competiție științifică și sportivă adresată studenților din universitățile de profil din țară, AGRONOMIADA 2023, ediția a XXXIII-a.

Publicat in Educatie
O minoră în vârstă de 13 ani a fost grav rănită după ce, vineri, s-ar fi aruncat de la etajul 10 al blocului în care locuieşte în municipiul Bacău, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău. Din păcate, tânăra nu supraviețuit. Copila a murit din cauza rănilor suferite.

Publicat in Moldova
Primarul PNL Mihai Chirica acuză USR şi PSD că apelează la „tertipuri ieftine” pentru a bloca bugetul local, după ce depunerea jurământului de către un consilier liberal a fost amânată, iar edilul nu mai dispune de majoritatea necesară în Consiliu.

Publicat in Administratie Locala
În cei trei ani de când conduce Autoritatea Electorală Permanentă (AEP), Constantin Mituleţu-Buică, care a anunțat miercuri că și-a depus demisia din funcție, a adus în instituție mai mulți apropiați din orașul său de baștină.

Publicat in Administratie Locala
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31