fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Martie 2023

O femeie de 54 de ani din Vaslui s-a sinucis la sfârșitul săptămânii trecute în apartamentul în care locuia cu concubinul său, după ce ar fi pierdut o sumă importantă de bani la jocurile de noroc.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 43 de ani, care a intrat luni după-amiază în râul Olt, în zona localităţii Turnu Roşu, cel mai probabil cu intenţia de a se sinucide, a fost salvat de poliţiştii din Tălmaciu, alertaţi de o persoană care a sunat la 112.

Publicat in Social
Trei judecătoare de la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au anulat o condamnare de 4 ani închisoare pentru fostul senator Dan Şova şi i-au aplicat acestuia o pedeapsă cu suspendare, susţinând că într-un sistem de drept trebuie pus accent pe caracterul educativ al sancţiunilor penale şi nu pe latura punitivă, primordială fiind îndreptarea comportamentului antisocial al infractorilor, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Preşedintele american Joe Biden a cerut Congresului pentru 2024 cel mai mare buget de apărare pe timp de pace, 886 miliarde de dolari, care include o majorare cu 5,2% a plăţii militarilor şi cel mai mare buget de până acum pentru cercetare şi dezvoltare, dar şi fonduri suplimentare pentru muniţii, a căror necesitate a fost evidenţiată de războiul din Ucraina, transmite Reuters, citat de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au descoperit la controlul de frontieră şi indisponibilizat pentru continuarea cercetărilor un autoturism furat din Bulgaria. 

Publicat in Social
O bunică a murit după ce a fost atacată de pitbull-ul pe care l-a luat de pe stradă infometat și l-a băgat în casă, scrie The Sun.

Publicat in Panorama
Ministerul de Externe de la Chişinău a condamnat luni uciderea prizonierului neînarmat, lăsat să fumeze o ultimă ţigară înainte de a fi executat, afirmând că el este cetăţean moldovean, după ce responsabili ai serviciilor de informaţii ucrainene au confirmat că prizonierul era Alexandr Maţievschi, relatează media de peste Prut, conform Agerpres.

Publicat in Moldova
Oligarhul fugar Ilan Şor, fondatorul partidului de opoziţie (prorus) care îi poartă numele, a negat luni că Rusia ar avea vreo legătură cu protestele antiguvernamentale care zdruncină Republica Moldova de mai multe luni, anunţând că oamenii vor continua să iasă în stradă pentru a cere compensarea creşterii preţurilor la gaze şi electricitate, transmite agenţia de presă EFE, citată de Agerpres.

Publicat in Moldova
Trei bărbaţi au fost reţinuţi fiind acuzaţi că, din octombrie 2022 şi până în prezent, ar fi creat pagini de internet similare cu cele ale unor instituţii bancare, pe care le-ar fi promovat în mediul online, inducând în eroare clienţi ai acestora şi obţinând credenţialele de acces în conturile lor de internet banking din care au transferat fraudulos aproape 600.000 de lei.

Publicat in Justitie
Procurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) - Serviciul teritorial Iaşi au dispus trimiterea în judecată, sub control judiciar, a 13 lucrători vamali şi 14 agenţi ai poliţiei de frontieră din localităţile Albiţa, Oancea, Sculeni, Stânca-Costeşti, Iaşi şi Borş, în dosarul cu acuzaţii privind fapte de luare de mită şi trafic de influenţă, comise în formă simplă şi continuată.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3