fbpx
Portokal
Foto: Diario de Sevilla Foto: Diario de Sevilla

Un român din Spania și-a ucis fosta iubită minoră, a tranșat cadavrul și l-a aruncat în mai multe locuri


Un român de 23 de ani, care locuiește în Spania, și-a ucis fosta iubită minoră, i-a tranșat cadavrul și apoi l-a aruncat în mai multe zone dintr-un oraș.

Rocio Caiz Pozo, în vârstă de 17 ani, a dispărut pe 3 iunie, iar românul, Adrian N. (conform informațiilor prezentate de presa locală spaniolă), a recunoscut până la urmă că a ucis-o în ziua dispariției, că a tranșat cadavrul și că l-a aruncat în diferite zone.

Surse din anchetă au informat că au fost găsite părți din cadavru într-o parcare din orașul Estepa (Sevilia), dar și în alte zone de la periferia orașului, notează La Vanguardia, citat de Știrile Pro TV.

Cei doi s-au cunoscut când fata avea 11 ani și băiatul 16 și au început o relație. Ei au împreună un bebeluș de patru luni, dar s-au despărțit imediat după nașterea copilului.

În ziua dispariției, sora lui Rocio a primit un mesaj de pe Facebookul fetei în care anunța familia că ar fi plecat cu un tânăr în altă provincie, cerând ca fostul iubit să aibă grijă de copil.

Sora fetei a declarat că nu a crezut explicațiile din mesaj, suspectând că cineva i-a spart contul de Facebook. Într-un alt mesaj, venit de pe contul fetei, se spunea că la plecare i-a furat 300 de euro fostului iubit.

Familia fetei a declarat că Rocio a fost de mai multe ori agresată de fostul iubit, dar că niciodată nu a depus plângere.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top