fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Un episcop din Spania a demisionat după ce s-a îndrăgostit de o scriitoare de ficțiuni erotice

Un episcop din Spania a demisionat după ce s-a îndrăgostit de o scriitoare de ficțiuni erotice


Când episcopul spaniol Xavier Novell a demisionat luna trecută, Biserica Romano-Catolică a invocat motive strict personale, fără a intra în detalii.

Acum, presa iberică dezvăluie că prelatul s-a îndrăgostit de o femeie care scrie ficțiuni erotice cu nuanțe satanice, potrivit BBC.

În 2010, la vârsta de 41 de ani, Xavier Novell a devenit cel mai tânăr episcop din Spania, la Solsona, în regiunea de nord-est a Cataloniei.

El a susținut așa-numita terapie de conversie pentru persoanele gay și a practicat exorcismul.

Văzut ca o stea în ascensiune în Biserica Catolică din Spania, decizia sa de a demisiona, cu aprobarea Vaticanului, a fost o surpriză luna trecută. Se spune că episcopul s-a întâlnit de mai multe ori cu oficiali ai Vaticanului, precum și cu Papa Francisc.

Publicația online Religión Digital susține că fostul prelat s-a îndrăgostit de Silvia Caballol, psiholog și romancier erotic. Potrivit site-ului, în prezent, bărbatul își caută un loc de muncă în zona Barcelonei, ca agronom.

Situația de acum ridică din nou problema celibatului în cadrul Bisericii Romano-Catolice. În interviurile anterioare, Xavier Novell a recunoscut că, în tinerețe, s-a îndrăgostit de o fată de 18 ani și că mai târziu și-a dorit să se căsătorească și să aibă copii.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top