fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Presă: Putin și-ar fi ascuns familia în Elveția. Cum s-a cunoscut liderul de la Kremlin cu gimnasta Alina Kabaeva

Presă: Putin și-ar fi ascuns familia în Elveția. Cum s-a cunoscut liderul de la Kremlin cu gimnasta Alina Kabaeva


Vladimir Putin și-a ascuns familia în Elveția, scrie Page Six. Președintele rus ar avea o relaţie secretă cu gimnasta rusa Alina Kabaeva, cu care ar avea şi patru copii. Pe toți cinci i-ar fi trimis să stea în țara cantoanelor pe perioada războiului.

„În timp ce Putin ia cu asalt Ucraina, atacând cetăţeni nevinovaţi şi provocând o criză a refugiaţilor, familia sa este ascunsă într-o cabană privată şi foarte sigură, undeva în Elveţia. Cel puţin deocamdată”, a dezvăluit o sursă pentru Page Six.

Tabloidele ruseşti şi occidentale scriu de multă vreme că Putin, în vârstă de 69 de ani, ar avea o relaţie secretă cu gimnasta de 38 de ani, fostă campioană olimpică, însă cei doi nu au confirmat niciodată informația, scrie Știrile Pro TV. Președintele Rusiei a refuzat să vorbească despre viața sa privată de fiecare dată când a fost întrebat de presă.

„Poate cândva voi putea să vă satisfac curiozitatea. Sincer, nu ştiu cum aceasta ar influenţa cursul de schimb valutar sau preţul la petrol”, a spus Putin în 2016, când a fost întrebat despre viața sa personală.

Potrivit Page Six, Putin și Kabaeva ar avea patru copii - două fiice de șapte ani, născute în Elveția, lângă Lugano și doi băieți.

„Alina şi Putin au doi băieți şi fete gemene, care s-au născut în Elveţia. Toţi copiii au paşapoarte elveţiene şi îmi imaginez că şi ea are”, a mai spus aceeași sursă pentru Page Six.

Anterior, presa internațională a scris că și-ar fi adăpostit familia într-un buncăr antinuclear de lux din Munții Altai, un adevărat oraș subteran construit de Gazprom, dotat cu tehnologie de ultimă generație, susține un fost profesor rus, potrivit căruia liderul de la Kremlin suferă de o boală gravă.

Liderul de la Kremlin şi Alina Kabaeva s-ar fi cunoscut la începutul anilor 2000, în perioada în care specialista în gimnastică ritmică, de origine uzbekă, frecventa podiumurile News.ro.

Medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice (JO) din 2000, cu aur patru ani mai târziu, la Atena, de două ori campioană a lumii, de cinci ori campioană a Europei, Alina Kabaeva, supranumită „cea mai suplă femeie din Rusia”, l-ar fi cucerit atunci pe judoka, la rândul său tatăl a două fete.

Cu excepţia câtorva dineuri de gală, cei doi nu apar niciodată împreună în public. Iar celor care-l întreabă despre presupusa sa relaţie, Putin le replică ”am avut întotdeauna un sentiment negativ faţă de cei care, cu nasul lor plin de muci şi fantasmele lor erotice, se amestecă în viaţa altora”.

Viaţa de familie a preşedintelui rus este învăluită în mister, scrie Agerpres. Ceea ce se ştie este că între 1983-2013 a fost căsătorit cu Liudmila Şkrebneva cu care are două fiice: Maria (1985) şi Katerina (1986). Conform informaţiilor din mass-media, în prezent ele folosesc numele Voronţova şi Tihonova.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: