fbpx
 
Vremea Nouă Vremea Nouă

Bătaie cu șurubelnițe între două grupuri de tineri, după o noapte petrecută într-un club din Vaslui


Două grupuri de tineri s-au bătut cu surubelnițe și cuțite în Vaslui, după o noapte petrecută în club. Găștile au fost liniștite de bodyguarzii din interiorul localului, după ce se luaseră la ceartă, dar bătaia a avut loc în zona gării.

Totul ar fi pornit de la o ceartă între două grupuri de tineri care s-au distrat, vineri noaptea, într-un club din oraș, arată publicația „Vremea Nouă”. După ce au părăsit localul, indivizii s-au urmărit până în zona gării, unde au început violențele.

Conform unor surse, în altercație s-au folosit cuțite și șurubelnițe. Mai mulți martori au sunat la poliție, iar la fața locului au ajuns imediat polițiștii, dar și mai multe echipaje de ambulanță. Patru persoane au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Agresorii au 20, respectiv 21 de ani, și sunt din municipiul Vaslui, iar victimele sunt din Muntenii de Sus și Moara Domnească.

Astăzi, 14 ianuarie 2023, ora 05:45, Poliția Municipiului Vaslui a fost sesizată prin apel 112, cu privire la o agresiune produsă în municipiul Vaslui, în zona străzii Podurilor. Odată cu sesizarea, au fost indicați doi prezumptivi autori, în vârstă de 21, respectiv 20 de ani, din municipiul Vaslui. În urma agresiunii, 4 victime, cu vârste cuprinse între 18 și 22 de ani, au fost transportate la Spitalul Județean Vaslui, pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui.

 

Sursa: Știrile PRO TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: