fbpx
 
Chirica și Adomniței, tătici cu repetiție Chirica și Cristina Popa vor avea un copil

Chirica și Adomniței, tătici cu repetiție


Colici și scutece pentru fostul președinte al Consiliului Județean și actualul primar al Iașului. Cristian Adomniţei a devenit tătic pentru a doua oară. La rândul său, primarul Mihai Chirica aşteaptă un copil. Ar fi al patrulea copil al edilului, acesta mai având un băiat din prima căsătorie şi două fete din cea de-a doua.

 

Primarul Mihai Chirica se pregăteşte să fie tătic pentru a patra oară. Acesta aşteaptă un copil cu Cristina Popa, actuala lui concubină de la Conest.

Din informațiile publice disponibile, cei doi nu sunt căsătoriți. Edilul Iaşului nu a avut curajul de a spune „Da” pentru a treia oară în faţa ofiţerului de stare civilă. Mihai Chirica a mai fost căsătorit de două ori, prima oară cu Roxana Olăeru, şef Serviciu la EcoPiaţa, cu care are un copil. Din a doua căsătorie, cu Ana Maria Fodoreanu, care a lucrat în Primăria Iaşi, la Biroul Spaţii Verzi, au rezultat două fetiţe.

Cristina Popa, care are o relație cu Mihai Chirica de circa trei ani, are 34 de ani, a absolvit Facultatea de Economie de la Universitatea „Al. I. Cuza” şi este originară din Târgu Neamţ, acolo unde deține, alături de mama sa, la o fabrică de lapte administrată de SC Lacta Han Prod SRL. A lucrat o perioadă la Biroul de Proiecte Europene din Primăria Iaşi, după care a plecat la Conest.

 

Adomniței, la cota 2

Un VIP al Iaşului care a devenit tătic de curând este Cristian Adomniţei. Acesta are un băieţel, iar acasă mai are o fetiţă, Sofia-Maria, născută în anul 2013. Adomniţei este căsătorit din anul 2008 cu Sabina, fostă avocată în Baroul Iaşi, actuală judecătoare. După problemele cu justiția, DNA trimițându-l în judecată, Adomniței a anunțat că se retrage din viața publică.


Citeste si...
Nota
(1 Vote)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: