PNL lansează OpreşteFrauda.ro. Primele denunţuri: Bădălău pune presiune pe primari să blocheze votarea la Referendum

PNL lansează OpreşteFrauda.ro. Primele denunţuri: Bădălău pune presiune pe primari să blocheze votarea la Referendum


Preşedintele PNL Ludovic Orban a anunţat, marţi, lansarea unei platforme online aflate la dispoziţia fiecărui cetăţean român care doreşte să semnaleze o tentativă de fraudă sau boicot, în special legată de referendumul pe justiţie.

„Am plăcerea să vă informez că Partidul Naţional Liberal a construit un site - https://www.oprestefrauda.ro/ . Site-ul este în momentul de faţă urcat pe online, este la dispoziţia mass-mediei, la dispoziţia fiecărui cetăţean român. Rostul acestui site este să ne fie semnalate orice tentativă de fraudă, orice tentativă de boicot, în special în privinţa boicotului la referendum, orice fel de tentativă de cumpărare de voturi, orice abuz, orice ameninţare proferată de conducătorii PSD-işti de instituţii publice, care au înnebunit complet şi care la ora actuală nu mai ţin cont de nimic, de lege, de bun-simţ, de normalitate şi care încearcă să-şi folosească puterea publică pentru a-i forţa pe cetăţeni să voteze împotriva propriilor opinii”, informează liderul PNL.

Şeful PNL a explicat că imediat ce este primită „o informare, chiar şi anonimă, privitor la orice cap de informaţie, privitor la planurile PSD care sunt împotriva legii, verificăm informaţia şi dacă informaţia se arată a fi adevărată, vom sesiza imediat toate instituţiile statului abilitate să sancţioneze aceste derapaje grave pe care le pregăteşte PSD”.

Pe pagina cu pricina a fost deja publicată o sesizare făcută de la Giurgiu, potrivit căreia „PSD face campanie anti-Referendum, în şedinţele interne de partid”.

Este vorba despre o înregistrare cu ministrul Economiei, Niculae Bădălău, de săptămâna trecută, în care acesta ar fi pus presiune pe primarii lor să blocheze participarea la vot la Referendum.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top