fbpx
 
Oraș mare, suporteri înfocați, echipă mică! Mircea Rednic (Poli Iași): „Și un punct ar fi foarte bun cu Sepsi pentru că la sfârșit ne poate ajuta!”

Oraș mare, suporteri înfocați, echipă mică! Mircea Rednic (Poli Iași): „Și un punct ar fi foarte bun cu Sepsi pentru că la sfârșit ne poate ajuta!”


Antrenorul echipei de fotbal CSM Poli Iaşi, Mircea Rednic, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că ar fi mulţumit şi cu un punct în partida din deplasare cu Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, pentru că la sfârşitul sezonului acesta o poate ajuta pe gruparea moldoveană să scape de retrogradare.

„Acum începe alt campionat în care fiecare punct contează. Ar fi extraordinar să debutăm în play-out cu o victorie. Dar şi un punct ar fi foarte bun pentru că la sfârşit ne poate ajuta. Eu am experienţa de play-out la două echipe din Belgia şi cu Dinamo. Deci orice punct contează. Programul din play-out e din cauza noastră, pentru că era de aşteptat ţinând cont de poziţia din clasament. Dar e bine că jucăm în primele meciuri cu cele de sus, pentru că echipa a crescut şi e OK", a spus Rednic.

„Mi-aş dori o altă reacţie din partea jucătorilor. Le-am spus că nici pentru imaginea lor nu e bine ca echipa asta să retrogradeze. Adică sunt condiţii foarte bune, problemele cu banii s-au rezolvat... încă nu le-au intrat în cont, dar le vor intra până la meciul de vineri. Deci vom fi la zi cu banii. Până acum a fost o perioadă de acomodare, a fost practic o selecţie în meciuri oficiale în care le-am dat posibilitatea aproape tuturor jucătorilor să joace. Acum trebuie să trag linie şi să găsesc unsprezecele ideal şi clar nu vor mai fi atâtea schimbări cu Sepsi. Nu sunt jucători pe care nu voi mai conta. Celor care nu au dat randament le voi da în continuare şanse. Sunt jucătorii noştri acum", a adăugat tehnicianul.

Având în vedere epidemia cu coronavirus de la nivel mondial, Mircea Rednic a afirmat că nu îi va mai saluta pe jucători dând mâna, ci doar verbal.

„Alexandru Zaharia a luat o gripă înainte de meciul de la Botoşani. Ne-am bazat pe doctor care zicea că de el nu se leagă, iar azi l-am pierdut şi pe doctor. Deci nu mai am nici doctor, sper să vină însă în ziua meciului. Doctorul l-a luat la el în cameră, a zis că el e moldovean şi e tare... şi uite că moldoveanul meu e la pat acum. Dar mi-a promis că va ajunge la meci. Nu l-am întrebat dacă e gripă normală sau altceva. Eu sper să fie gripă de la Zaharia, că au stat în aceeaşi cameră. Eu le-am spus jucătorilor... obiceiul meu era să dau mâna în vestiar cu fiecare în fiecare dimineaţă. Dar acum nu mai dăm mâna, i-am salutat de la distanţă. E bine să ne protejăm, să nu luăm în glumă ce se întâmplă, pentru că nu e bine. Vedem toţi ce se întâmplă. Doar noi împreună putem să evităm o catastrofă mondială legată de coronavirus. Nu că mi-e frică, nu trebuie să intrăm acum în panică. Am înţeles că sunt câteva cazuri izolate. Pe mine mă interesează însă „gripa" care e la echipă, adică lipsa rezultatelor, pe ea trebuie s-o rezolv mai întâi", a mai afirmat Rednic.

Echipa de fotbal CSM Poli Iaşi întâlneşte, vineri, de la ora 18:00, în deplasare, formaţia Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, într-o partidă contând pentru prima etapă a play-out-ului Ligii I.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31