fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 27 Iulie 2020

Consiliul UE a numit luni procurorii din cadrul Parchetului European (EPPO) care va fi condus de Laura Codruţa Kovesi şi în care România va fi reprezentată şi de Cătălin-Laurenţiu Borcoman, potrivit site-ului instituţiei.

Publicat in Justitie
MAE a anunţat luni că 150 de români care lucrează la o fermă din regiunea Dingolfing-Landau, Germania, au fost testaţi pozitiv pentru infecţia cu COVID-19, ferma fiind plasată în carantină de către autorităţile locale duminică.

Publicat in Sanatate
Senatorul Ion Rotaru, lider al PSD Brăila, a fost confirmat cu COVID-19, el fiind internat în prezent în Spitalul „Matei Balș" din Capitală.

Publicat in Sanatate
Grupul de Comunicare Strategică a raportat, luni, alte 1104 infecții cu coronavirus. Bilanţul epidemiei a ajuns la 45 902 de cazuri de SARS-CoV-2.

Publicat in Sanatate
Două fetițe din Botoșani au stat o zi în soare și au vândut limonadă ca să strângă bani pe care să-i doneze unei asociații pentru ajutorarea copiilor.

Publicat in Moldova
Dirijorul Camil Marinescu a murit luni, la vârsta de 55 de ani, după ce a fost diagnosticat cu COVID-19.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 50 de ani a fost înjunghiat în faţa unui magazin din Ploieşti în timpul unei altercaţii pe care a avut-o cu o altă persoană, agresorul fiind identificat şi arestat preventiv, a anunţat, luni, Inspectoratul Judeţean de Poliţie Prahova.

Publicat in Social

O româncă stabilită în Bologna a fost răpită, sechestrată și violată de un grup de bărbați. Potrivit presei locale, femeia în vârstă de 40 de ani, care lucrează ca îngrijitoare în Italia, ar fi fost atacată în timp ce se îndrepta spre locuința sa, transmite Il Resto del Carlino, citat de Știrile Pro TV.


Publicat in Eveniment
Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” (UAIC) din Iaşi a anunţat, luni, că a înregistrat 17.454 de înscrieri la sesiunea de admitere din luna iulie, cu 1.870 mai multe faţă de sesiunea de admitere din vara anului trecut şi cu 177 mai multe faţă de situaţia finală a anului 2019, după sesiunea din septembrie.

Publicat in Educatie
Mircea Lucescu ajunsese la un acord cu oficialii lui Dinamo Kiev pentru preluarea echipei, dar a decis, doar patru zile mai târziu, să renunțe la funcția de antrenor principal al vicecampioanei din Ucraina.

Publicat in Fotbal international
Pagina 1 din 3