fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 15 August 2020

Poliția spaniolă a arestat 12 membri ai unei rețele care încheia căsătorii false între românce și imigranți ilegali pentru a le permite acestora stabilirea în Uniunea Europeană. Tariful perceput era de 20.000 de euro pentru fiecare migrant.

Publicat in Eveniment
Sambata, 15 August 2020 19:13

Congresul USR a aprobat fuziunea cu PLUS

Preşedintele USR, Dan Barna, a anunţat, sâmbătă, că în cadrul Congresului formaţiunii a fost aprobată fuziunea cu PLUS.

Publicat in Parlament
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat sâmbătă încă 1.328 cazuri de COVID-19 pe teritoriul României, după 23.986 de teste, dintre care 14.239 în baza definiției de caz și a protocolului medical, iar 9.747 la cerere.

Publicat in Sanatate
Șoferul unei mașini de lux din Bacău a fost filmat în timp ce conducea pe trotuar, printre oameni, chiar în fața unui sediu de poliție.

Publicat in Moldova
Caz revoltător, astăzi, pe plaja sălbatică din Vadu. Un turist a fost filmat în timp ce mergea cu mașina pe plajă.

Publicat in Social
Jucătoarea română de tenis Simona Halep s-a calificat, sâmbătă, în finala turneului WTA de la Praga, dotat cu premii totale de 202.250 dolari, după ce a învins-o pe compatrioata sa Irina Begu cu 7-6 (3), 6-3 în penultimul act.

Publicat in Alte Sporturi
Un jaf ca în filme a fost pus la cale de un hoț, de 31 de ani, într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din Ploiești.

Publicat in Social
Peste trei sferturi din ţară se vor afla până duminică dimineaţa sub avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

Publicat in Vremea
Creştinii marchează la 15 august Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, una dintre cele mai mari sărbători din an, când, potrivit tradiţiei Bisericii, Maica Domnului a fost înălţată la Cer de Fiul său, Mântuitorul Iisus Hristos. De această zi se leagă multe tradiţii, obiceiuri şi superstiţii.

Publicat in Social