fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 19 Noiembrie 2021

Parlamentarii USR vor vota legea pentru introducerea Certificatului Verde profesional pentru că doar în acest mod putem să salvăm viețile românilor și să sprijinim un sistem medical care se luptă ca pe front pentru a salva viețile oamenilor infectați cu Covid. 

Publicat in Politica Locala
Un suspect care a tras focuri de armă pe o stradă din municipiul Arad în urma unui conflict cu un alt bărbat, pe care l-a rănit cu un obiect ascuţit, este dat în urmărire de către poliţişti, în timp ce victima a fost transportată la spital.

Publicat in Social
Un copil în vârstă de nouă ani a fost rănit, vineri, după ce a căzut de la etajul al treilea al unei clădiri ce aparţine unui liceu din municipiul Roman.

Publicat in Moldova
Autoritatea Naţională Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA) a respins la frontieră 20 de tone de intestine de porc sărate, provenite din China, care conţineau antibiotic de trei ori peste limita admisă, a declarat, vineri, pentru Agerpres, vicepreşedintele instituţiei, Mihai Ponea.

Publicat in Social
Poliţiştii din Timişoara au anunţat dispariţa a doi fraţi, un băiat de 14 ani şi o fată de 12 ani, care au plecat vineri dimineaţa la şcoală, însă nu s-au mai întors acasă, transmite News.ro.

Publicat in Social
Portofoliile de la masa Guvernului sunt prea puține ca să mulțumească orgoliile din cele trei partide: PNL, PSD și UDMR.

Publicat in Parlament
Lucas Gonzalez, un fotbalist din Argentina, a murit la doar 17 ani, după ce a fost împușcat în cap de către un polițist, informează AS, preluat de Știrile Pro TV.

Publicat in Panorama
Scandal la negocierile pentru formarea guvernului PSD-PNL-UDMR. Liberalii insistă să primească Ministerul Dezvoltării, care a fost alocat UDMR, iar președintele Uniunii, Kelemen Hunor, ar fi amenințat că rupe coaliția dacă acest lucru se va întâmpla, au declarat pentru Digi24 surse oficiale.

Publicat in Guvern
Patru poliţişti sunt cercetaţi disciplinar în cazul tânărului care a evadat, joi seara, din Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj şi, totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înlesnirea evadării.

Publicat in Social
Black(out) Friday „is still going strong” la Iulius Mall Iași! Ai o multitudine de oferte, care sunt un must-have în caz de blackout sau de criză fashion, iar dacă „haterii” spun că ai prea multe articole în coș și nu există „marea pană de curent”, arată-le dovada video de aici! Profită în continuare de promoțiile care te vor scoate din beznă!

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3