fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 09 Decembrie 2021

Procurorii DNA au primit expertiza în cazul bijuteriilor și diamantelor ridicate în dosarul de corupție al fostului primar din Sectorul 1 al Capitalei, Daniel Tudorache. Potrivit analizei, acestea sunt autentice și valorează aproximativ 9 milioane de lei (aproape 2 milioane de euro), au precizat surse judiciare pentru G4Media.

Publicat in Justitie
Susținută de PSD și UDMR, dar respinsă de liberali, taxa de solidaritate, care ar putea să li se aplice companiilor cu cifre mari de afaceri, pare deocamdată abandonată de Guvern.

Publicat in Guvern
Un basarabean în vârstă de 81 de ani, care se recomandă drept parapsiholog, a fost încătuşat, după ce ar fi şantajat o doctoriţă că va face publice imagini compromiţătoare cu ea, dacă îl părăseşte.

Publicat in Justitie
Curtea Constituţională a României a admis, joi, sesizarea PSD în legătură cu proiectul privind asigurarea continuităţii conducerii interimare a Societăţii Române de Radiodifuziune şi Societăţii Române de Televiziune, scrie Agerpres.

Publicat in Justitie
După ce și-a pierdut soțul și băiatul, o femeie din județul Iași a murit noaptea trecută într-un incendiu care i-a cuprins casa. Pompierii s-au luptat cu flăcările uriașe aproape 4 ore și, din păcate, nu au mai putut să o salveze pe biata victimă, rămasă captivă în casă.

Publicat in Social
Un tânăr a fost rănit grav, joi, după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un TIR, pe DN2, pe raza localităţii Fântâna Mare, între Spătăreşti şi Vadu Moldovei, în zona unei staţii de carburanţi dezafectate, a informat ISU Suceava.

Publicat in Moldova
Trei români stabiliţi în Austria s-au prezentat la Direcţia Naţională Anticorupţie pentru a recunoaşte că au obţinut certificat digital european COVID din Vama Petea fără a se vaccina, au precizat, joi, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Justitie
Filarmonica MOLDOVA din Iași vă așteaptă în perioada 13-17 decembrie 2021 să audiați trei concerte minunate!

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Timiş au depistat în zona de competenţă, într-o autoutilitară, 26 de cetățeni din Pakistan, India şi Afganistan care intenţionau să iasă ilegal din Romania.  Șoferul autoutilitarei este cercetat pentru trafic de migranţi.

Publicat in Social
Eugen Iordănescu, una din cei mai influente persoane din județul Sibiu, a fost reţinut de către procurori pentru 24 de ore, transmit procurorii de pe lângă Parchetul Tribunalului Sibiu.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3