fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 18 Februarie 2021

Vânzătoarea unui magazin din Suceava a observat că un bărbat a sustras două iaurturi din frigider și a ieșit din clădire. Femeia a ieșit după el și i-a spus să aducă banii, altfel va suna la 112, scrie Monitorul de Suceava.

Publicat in Moldova
Omul de afaceri Ioan Niculae a fost dat în urmărire națională joi seară, după ce nu a fost găsit la locuința sa din Zimnicea. Polițiștii aveau mandat pentru a-l duce în arest după ce a fost condamnat, în aceeași zi, la cinci ani de închisoare cu executare pentru cumpărare de influenţă, instigare la evaziune fiscală şi instigare la spălare de bani.

Publicat in Justitie
Păruială în sediul Primăriei Păulești! O angajată a instituției a reclamat că a fost agresată de Adriana Halici, soția șefului PSD Vrancea.

Publicat in Moldova
70 de studenți au fost selectați să participe la cursul Real Estate Business Management, organizat de compania IULIUS în parteneriat cu Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași. Primul curs pentru formarea viitorilor specialiști din domeniul real-estate va fi susținut începând din acest weekend. După absolvire, tinerii pot obține un internship plătit în cadrul companiei.

Publicat in Educatie
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, joi, 18 februarie, alte 3.058 de infecții cu coronavirus și 71 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Un raport ISU arată că la Spitalul mobil de la Lețcani din județul Iași sunt o mulțime de improvizații la instalația electrică, iar unele căi de evacuare erau blocate.

Publicat in Sanatate
Singura girafă care exista în grădinile zoologice din România, la Zoo Târgu Mureş, a murit după ce s-a înecat cu propriul conţinut gastro-stomacal, potrivit rezultatului autopsiei.

Publicat in Social
Guvernul a aprobat în ședința de joi proiectul de lege privind desființarea Secției pentru Investigarea Infracțiunilor în Justiție. Proiectul va fi trimis de executiv în Parlament pentru dezbatere și adoptare.

Publicat in Guvern
Operatoarea Serviciului de Ambulanţă (SAJ) Cluj, care a fost acuzată de comportament neprofesionist în cazul unui copil bolnav ai cărui părinţi au sunat la 112 pentru ajutor, a demisionat.

Publicat in Social
Omul de afaceri Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare de Curtea de Apel București. Este o pedeapsă majorată față de cea decisă de prima instanță, de 3 ani și 6 luni de închisoare.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3