fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 13 Martie 2021

Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 12 martie, alte 5.010 infecții cu coronavirus și 108 decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Mai multe anchete sunt derulate de instituții ale statiului în județul Bacău, după ce zeci de cadavre ale unor câini comunitari au fost descoperite pe un câmp de la marginea orașului Buhuși. Primăria a dispus o anchetă, iar cazul este și în atenția Poliției Animalelor.

Publicat in Moldova
O femeie a fost înjunghiată în spate de soțul său, în urma unui conflict spontan, izbucnit la domiciliul familiei. Incidentul a avut loc sâmbătă în orașul Câmpulung din județul Argeș.

Publicat in Social
Polițiștii bucureșteni au reținut un bărbat de 35 de ani în urma unei urmăriri cu mașina pe străzile Capitalei. Bărbatul care fugise de controlul poliției nu avea permis de conducere și, mai mult, era înarmat.

Publicat in Social
Negociatorul de la Onești a picat mai multe concursuri prin care voia să avanseze în carieră. De exemplu, în urmă cu doi ani, nu a luat notă de trecere pentru a deveni ofițer în Serviciul Criminalistic. Marius-Ștefănuț Moraru este cel care a negociat fără succes, timp de trei ore, cu agresorul din Onești.

Publicat in Moldova
Un român care lucra la abatorul companiei Toennies din Guetersloh a fost înjunghiat mortal de colegul său de muncă, tot român, după ce între cei doi ar fi izbucnit un conflict, relatează presa germană.

Publicat in Eveniment