fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 06 Martie 2021

Crimă oribilă în Lupeni, Valea Jiului. Un bărbat în vârstă de 33 de ani a fost ucis de un altul de 71 de ani.

Publicat in Social
Trei agenți de la Secția 16 de poliție din Capitală sunt arestați preventiv, iar alți cinci sunt sub control judiciar după ce au agresat doi tineri care le reproșaseră polițiștilor că nu purtau masca de protecție în timp ce ce făceau controale de rutină în centrul Capitalei. Agenții Secției 16 acuzați de abuzuri nu ar fi însă la prima faptă.

Publicat in Social
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi au informat că 27 de unităţi de învăţământ din şase dintre localităţi din judeţul Iaşi vor intra în scenariul roşu, în cursul săptămânii viitoare.

Publicat in Educatie
Poliţiştii, jandarmii şi angajaţii ISU au intervenit sâmbătă la hotelul Unirea din Iaşi, după ce au fost sesizaţi în jurul orei 12,35, prin apel la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că în clădire s-ar afla un dispozitiv explozibil. Toate persoanele din clădire au fost evacuate până în jurul orei 15,30, accesul în zonă fiind restricţionat.

Publicat in Social
La Londra face senzație o vulpe... neagră. Curioasă și îndrăzneață, dar și precaută, vulpea s-a obișnuit să viziteze grădinile din vestul capitalei britanice.

Publicat in Panorama
Procuratura din Montpellier a anunţat vineri că o reţea internaţională „deosebit de sofisticată” de trafic de persoane a fost dezmembrată în patru ţări europene şi în jur de treizeci de victime din America de Sud şi România au fost salvate, informează AFP, citată de Agerpres.

Publicat in Justitie
Un şofer de 67 de ani care a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a fost implicat într-un accident cu patru autoturisme produs pe DN 1B a decedat în sediul secţiei de poliţie înainte de a fi audiat, a anunţat, vineri seară, Inspectoratul Judeţean de Poliţie (IJP) Prahova.

Publicat in Social