fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 10 Aprilie 2021

Un şofer de 19 ani, prins conducând autoturismul, în localitate, cu 182 de km/h, pe DN 71 Târgovişte-Bucureşti, nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a produs un accident în care a fost rănit un pasager din maşină, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa.

Publicat in Social
Peste 200 de autoturisme, circa 70 de tiruri și aproape 100 de motociclete au participat la marşul motorizat organizat azi, 10 aprilie 2021, de asociaţiile „Împreună pentru A8” şi „Mişcarea pentru Dezvoltarea Moldovei”.

Publicat in Social
Toți bolnavii internați în Spitalul Foișor, dar care nu suferă de Covid, au fost mutați în alte unități medicale sau trimiși acasă, în plină noapte. Pacienții au fost evacuați pe tărgi și în cărucioare. La spital erau internați 105 pacienți dintre care doar 3 la ATI.

Publicat in Sanatate
Dacă atunci când vine vorba despre creveți, stridii, homari, scoici sau caracatiță ți se face poftă pe loc de o porție de paella, vino la Iulius Mall Iași! În acest weekend, Taverna Racilor Casa Pogor aduce preparate proaspete din fructe de mare și pește. Vino să încerci notele exotice ale bucătăriei mediteraneene și delectează-te cu bunătăți alese!

Publicat in Timp Liber