fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 19 Aprilie 2021

Patru bărbați din Lipova, județul Arad, sunt cercetați pentru că ar fi furat tone de materiale de construcție de pe șantierul căii ferate de mare viteză Curtici-Arad-Simeria care face parte din coridorul pan european 4.

Publicat in Social
Peste 150.000 de militari ruşi au fost comasaţi la frontiera Ucrainei şi în Crimeea anexată, a anunţat luni şeful diplomaţiei Uniunii Europene, Josep Borrell, după reuniunea în sistem de videoconferinţă a miniştrilor de externe din UE, în cadrul Consiliului Afaceri Externe (CAE), informează Reuters şi AFP.

Publicat in Eveniment
O tânără în vârstă de 16 ani a prezentat o reacţie adversă anafilactică, manifestată prin hipotensiune arterială, desaturare şi pierderea temporară a conştienţei, după administrarea dozei de vaccin Pfizer-BioNTech, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Maramureş, Dan Bucă.

Publicat in Sanatate
Procurori ai Parchetului Timiş fac cercetări şi administrează probatorii în vederea identificării agresorilor care au înjunghiat, luni seara, doi cetăţeni afgani, dintre care unul a decedat, au declarat pentru Agerpres reprezentanţii Biroului de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş.

Publicat in Social
Accident cumplit pe o şosea din Cernavodă. O femeie în vârstă de 45 de ani a ajuns la spital în stare gravă, după ce a fost lovită în plin pe trecerea de pietoni de o maşină condusă de un şofer în vârstă de 69 de ani.

Publicat in Social
Potrivit DIICOT, inculpaţii au procurat şi comercializat droguri de risc şi de mare risc, în municipiul Piatra-Neamţ, către diverşi consumatori, dar şi în cadrul unor petreceri private organizate în locaţii cu circuit închis.

Publicat in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, 19 aprilie, alte 1.768 de infecții cu coronavirus și 149 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Crimă șocantă într-o localitate din Alba. Un tânăr de 23 de ani a fost ucis în propria casă, iar iubita acestuia a fost grav rănită. Criminalul este un bărbat de 36 de ani,  care a fost prins într-o pădure din apropiere.

Publicat in Justitie
Comisia juridică a Senatului a constatat abateri de la deontologia parlamentară în cazul senatoarei Diana Şoşoacă, aşa cum sunt reclamate în sesizarea grupului PNL, a afirmat, luni, preşedintele Comisiei juridice, Iulia Scântei.

Publicat in Parlament
Comisia Juridică a Senatului nu a aprobat solicitarea DNA privind începerea urmăririi penale a fostului ministru PSD al Sănătății, Florian Bodog.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3