fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Aprilie 2021

Consilierii locali din Chișinău s-au îmbrâncit și și-au împărțit pumni în timpul unei ședințe a Consiliului Municipal. Altercația a pornit de un punct de pe ordinea de zi, aprobarea unui plan urbanistic zonal, scrie Ziarul de Gardă. Proiectul a fost adoptat în timp ce consilierii se băteau pe scenă.

Publicat in Moldova
Asociaţia „Prietenii Berzelor" a fost sancţionată contravenţional de Garda de Mediu Sibiu cu amendă de 10.000 lei, după ce voluntarii asociaţiei au salvat doi pui de urs, abandonaţi lângă comuna Biertan, care sunt în prezent la sanctuarul din Zărneşti, în judeţul Braşov, a anunţat preşedintele ONG-ului, Miruna Gritu, printr-un comunicat de presă.

Publicat in Social
Cadavrul unui bărbat de aproximativ 40 de ani a fost descoprit, vineri, pe malul râului Someș, în dreptul Palatului Administrativ din Satu Mare. Potrivit anchetatorilor, este vorba despre o sinucidere.

Publicat in Social
Trei afgani ascunşi într-un tir şi care voiau să ajungă ilegal în Germania au sunat singuri la 112, când au realizat că traseul lor s-a încheiat - nedorit - în judeţul Dâmboviţa.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, 2 aprilie, alte 5.808 infecții cu coronavirus și 145 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Ghicitoarea Ana Maria, iubita interlopului Cosmos Tănase, s-a reprofilat online și a reușit să înșele zeci de persoane. Poliția nu a putut să o rețină pentru că este însărcinată.

Publicat in Justitie
Polițiștii de la Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au descins în locuința unui tânăr din Galați, în vârstă de 20 ani, despre care aveau informații că deține petarde de mare putere, ce ar urma să ajungă în posesia manifestanților care ies în stradă împotriva măsurilor anti-pandemie.

Publicat in Moldova
O femeie din Galați, vaccinată vineri în centrul de vaccinare Corod din județul Galați, cu prima doza de vaccin Moderna, a prezentat reacții adverse (hipetensiune, pierderea cunoștinței, amețeală, vertij) la cinci minute după administrarea vaccinului. Femeia este alergică la praf, fiind sub tratament.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat joi două percheziţii domiciliare la un bărbat bănuit de trafic de minori. În urma percheziţiilor, au fost ridicate mai multe telefoane mobile.

Publicat in Justitie
O petrecere organizată ilegal pe terasa unui local public din municipiul Roman, la care participau 50 de persoane, a fost oprită de poliţişti şi jandarmi, a declarat, vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Georgiana Moşu.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3