fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 28 Iunie 2021

Ferestrele sinagogii din Orăștie, din județul Hunedoara, au fost sparte cu pietre. Vandalizarea clădirii monument istoric a fost anunțată poliției luni dimineață de către doi arheologi, transmite publicația locală Știrile Transilvaniei.

Publicat in Justitie
Preşedintele Comitetului Olimpic şi Sportiv Român a anunțat, luni seara, la TVR, că Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo din cauza accidentării suferite la gambă care o ține departe de terenul de tenis.

Publicat in Alte Sporturi
O fetiţă în vârstă de opt ani din comuna ieşeană Dagâţa, dispărută luni de la domiciliu, este căutată de poliţişti.

Publicat in Social
Direcția Națională Anticorupție a pus sub sechestru,  în ultimul an și jumătate, aproape un sfert de miliard de euro, în dosarele instrumentate.

Publicat in Justitie
Marian Fişcuci, prietenul şi fostul coleg de liceu al lui Liviu Dragnea, a fost achitat definitiv, luni, de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru săvârşirea infracţiunii de evaziune fiscală în dosarul Proinvest, în care prejudiciul calculat de procurori se ridică la 1,2 milioane euro.

Publicat in Justitie
Un bărbat din Hunedoara a scăpat cu viaţă, luni, pe 28 iunie, după ce a căzut în gol de la o înălţime de circa 10 metri într-un siloz folosit pentru depozitarea cărbunelui la fosta preparaţie minieră Coroieşti-Vulcan. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe din Petroşani.

Publicat in Social
20 de persoane, inclusiv doi copii, au fost găsite moarte pe o barcă în insulele Turks și Caicos.

Publicat in Panorama
Companiile care angajează cu contract de muncă elevi sau studenţi pe perioada vacanţelor pot beneficia de un stimulent financiar lunar în valoare de 250 de lei, timp de maxim două luni pe an, pentru fiecare elev sau student angajat.

Publicat in Companii
Procurorul-şef al DNA, Crin Bologa, a afirmat, luni, că ascunderea bunurilor obţinute prin fapte de corupţie se face „în moduri din ce în ce mai sofisticate”, iar unele dintre persoanele investigate dispun de sume mai mari decât bugetul Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Publicat in Justitie
Cadavrul unui cioban dat dispărut a fost găsit după aproximativ 15 ore de căutări, în comuna Cornești, județul Cluj.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30