fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 09 Iulie 2021

Sportivul român David Popovici a doborât vineri recordul mondial de juniori în proba de 200 m liber, la Campionatele Europene de înot pentru juniori de la Roma, prilej cu care s-a calificat şi în finala probei. După ce a corectat de două ori în decurs de câteva zile recordul mondial la 100 m liber, sportivul pregătit de către antrenorul Adrian Rădulescu a fost înregistrat în semifinalele probei de 200 m liber cu timpul de 1 min 45 sec 26/100.

Publicat in Alte Sporturi
Un studiu cel puţin interesant arată că românii care au aventuri extragonjugale preferă hotelurile cu servicii SPA și piscină. Sunt alese zonele mai retrase și, de obicei, se plăteşte mai mult decât în cazul vacanțelor de familie.

Publicat in Social
Evaziune fiscală în industria videochat din Galaţi și Brașov! Anchetatorii au stabilit că mai multe firme ar fi angajat diverse persoane, fără ca veniturile obţinute de ele să fie înregistrate, în totalitate, în evidenţele contabile.

Publicat in Moldova
Nouă agenţi de la Secţia 16 Poliţie din Capitală au fost trimişi în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, pentru săvârşirea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, tortură, complicitate la tortură, purtare abuzivă, instigare la lipsire de libertate în mod ilegal, fals intelectual şi favorizare a făptuitorului.

Publicat in Justitie
Două percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţiştii din Alba în judeţele Constanţa şi Caraş-Severin, într-un dosar de înşelăciune prin metoda ''accidentul'', suspecţi în acest caz fiind cinci bărbaţi, cu vârste cuprinse între 32 şi 38 de ani, care, în prezent, sunt încarceraţi într-un penitenciar din ţară.

Publicat in Justitie
La sesizarea Serviciului Român de Informații, Curtea de Apel București a dispus declararea ca persoane indezirabile pentru România a cetățenilor apatrizi FA și BM, pentru o perioadă de 10 ani.

Publicat in Justitie
Ocolul Silvic Câmpina a fost amendat, vineri, pentru exploatarea, fără aviz, a unei cantităţi de lemn, poliţiştii dispunând, totodată, confiscarea valorică a unui volum de peste 390 metri cubi de lemn în valoare totală de 72.452 de lei, transmite Agerpres.

Publicat in Social
Un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna ieșeană Ion Neculce, a decedat la scurt timp după ce, în cursul dimineţii de vineri, a fost înţepat de o albină.

Publicat in Sanatate
Vaccinul anti-COVID ne protejează de formele grave ale bolii, chiar și în cazul infectării cu tulpina Delta. USR PLUS vă îndeamnă să vă informați în legătură cu beneficiile imunizării împotriva COVID-19.

Publicat in Politica Locala
Ne mai despart doar câteva zile de finalul campionatului EURO 2020, iar suspansul pentru aflarea echipei câștigătoare crește din ce în ce mai mult. Vino să vezi finala alături de prieteni și alți microbiști în parcul Palas, într-o atmosferă demnă de campionatul european. Dacă preferi să stai în interior, poți viziona marele meci și în foodcourt-ul Palas, unde programul se prelungește până spre miezul nopții și unde mâncarea și sportul vor forma o echipă imbatabilă, care o să te convingă imediat.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3