fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Aprilie 2022

Imaginile războiului din Ucraina au ajuns și în România. O mașină cu numere de Ucraina, ciuruită de gloanțe și cu geamurile sparte, a fost fotografiată în parcarea unui hotel din Cluj-Napoca.

Publicat in Social
Ucraina a anunţat vineri că a efectuat un schimb în urma căruia au fost eliberaţi 86 dintre militarii săi, fără a preciza însă numărul ruşilor implicaţi în schimb, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Vladimir Putin este în mod constant însoțit de un medic specialist în cancer tiroidian, potrivit unei noi investigații jurnalistice.

Publicat in Eveniment
Compania rusească Gazprom a decis să părăsească Germania, fără să ofere detalii suplimentare despre mutare.

Publicat in Panorama
Serviciul Român de Informații a știut dinainte când va începe invazia Rusiei în Ucraina, pe baza evaluărilor proprii și a informațiilor obținute de la partenerii UE și NATO. 

Publicat in Administratie Locala
Directorul administrativ al Spitalului Județean din Baia Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi folosit o diplomă falsă pentru angajare.

Publicat in Justitie
Un ofiţer în rezervă al armatei germane a fost inculpat pentru spionaj între 2014 şi 2020 în beneficiul Rusiei, a anunţat vineri parchetul federal, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
O femeie în vârstă de 46 de ani și nepotul ei de numai 4 ani, refugiați din Ucraina, au fost acroșați de un autoturism, în zona Păcurari, din municipiul Iași.

Publicat in Social
O femeie din Ucraina a fost violată și înjunghiată, după ce satul în care locuia a fost ocupat de forțele ruse.

Publicat in Panorama
Joi, 07 aprilie 2022, ora 19,00 – Corul Academic „Gavriil Musicescu” al Filarmonicii `Moldova” Iași va susține un concert cu totul special, intitulat „RUGĂ",  în Sala Eduard Caudella – Casa Balș, sub bagheta dirijorului BOGDAN COJOCARU.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3