fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 21 Aprilie 2022

Fostul șef al Gărzii de Mediu, Octavian Berceanu, a solicitat pe Facebook premierului Nicolae Ciucă să ia măsuri urgente, spunând că în Ialomița sunt „peste 5000 mp acoperiți cu organe de animale, în plin soare. Miroase ca pe front, poate și mai rău. Suntem în Europa sau în Africa?”

Publicat in Social
Un bărbat de 40 de ani, încălțat cu pantofi sport albaștri cu talpă galbenă, a fost reținut sub acuzația de participare la un miting neautorizat. După cum a spus avocatul său, Ilya Utkin, pentru Insider, poliția a considerat încălțările „un mijloc de agitație”.

Publicat in Panorama
Liderii PNL au stabilit în Biroul Executiv cine este propunerea partidului pentru funcția de judecător la Curtea Constituțională. Aceasta este Iulia Scântei, preşedintele Comisiei Juridice din Senat.

Publicat in Parlament
Cu o săptămână înainte să împlinească 23 de ani, Karina Yershova a fost ucisă de soldații ruși în Bucea, lângă Kiev.

Publicat in Panorama
Sinucideri la indigo în rândul oligarhilor ruși: vicepreședintele unei importante companii rusești din domeniul distribuției de gaze a fost găsit mort, alături de soția și fiica lor, în Spania.

Publicat in Eveniment
Vasile Bănescu, purtător de cuvânt al BOR, a transmis, joi, un mesaj pe o rețea socială, după ce Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a făcut noi declarații controversate despre Vladimir Putin.

Publicat in Social
Potrivit unui sondaj Avangarde, realizat la comanda PSD, dacă duminica viitoare ar avea loc alegeri, PSD ar obține 39%, PNL-19%, AUR-14 și USR-11%. Sondajul îi dă la egalitate pe cei doi lideri ai Coaliției, Marcel Ciolacu și Nicolae Ciucă ar avea 31% cotă de încredere.

Publicat in Parlament
Sevil Shhaideh, fost ministru al Dezvoltării, a fost achitată, joi, de Tribunalului Bucureşti în dosarul „Belina” în care este acuzată de abuz în serviciu.

Publicat in Justitie
Problema împrumuturilor pe termen lung și a dobânzilor mari pare o problem recurentă pentru România. Cu toate acestea, ea s-a înrăutățit vizibil în ultimul an. Conducerea Partidului Național Liberal i-a obișnuit, din păcate pe cetățeni, cu o administrație proastă și cu o viziune care nu depășește perspectiva viitoarelor alegeri.

Publicat in Politica Locala
Nouă percheziţii au avut loc în judeţele Iaşi şi Vaslui într-un dosar care viza un grup infracţional care se ocupa cu vânzări ilegale de terenuri.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3