fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 30 Aprilie 2022

Hackerii de la Anonymous România le-au răspuns printr-un atac rușilor de la KillNet, după ce țara noastră a fost ținta unor atacuri cibernetice.   

Publicat in IT
Jurnalista ucraineană Maya Podgorodetskaya a distribuit un videoclip cu actrița de la Hollywood, Angelina Jolie, intrând într-o cafenea din Liov, Ucraina, scrie Obozrevatel.

Publicat in Panorama
Site-ul Poliției Române este indisponibil, după ce gruparea de hackeri pro-rusă Killnet a postat pe Telegram sâmbătă că vor ataca mai multe site-uri din țara noastră, printre care și cele ale mai multor autorități, precum poliția.

Publicat in IT
Cel puțin cinci oligarhi ruși s-ar fi sinucis începând cu sfârșitul lunii ianuarie, iar trei dintre ei ar fi ucis membri ai familiilor lor înainte de a-și lua viața, relatează CNN. Patru dintre aceștia aveau legături cu gigantul energetic rus de stat Gazprom sau cu una dintre filialele sale.

Publicat in Panorama
Cinci persoane care vindeau droguri la un festival de la Mamaia au fost prinse în flagrant, a anunţat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Publicat in Social
Poliţiştii vasluieni au descoperit, sâmbătă, în urma unor percheziţii domiciliare desfăşurate în Bârlad şi Murgeni, diferite sume de bani, pistoale şi arme albe.

Publicat in Moldova
Senatorul ieșean Maricel Popa, președintele PSD Iași a transmis public că, în județul Iași, în valul 5 al pandemiei au fost de 4 ori mai puține clase care au desfășurat activitatea didactică în sistemul online decât în valul 4. Datele au fost furnizate de Ministerul Educației în urma unei interpelări adresate ministrului Sorin Cîmpeanu.

Publicat in Politica Locala
Zeci de elevi care au ajuns zilele trecute în mai multe orașe din țară pentru a participa la fazele naționale ale olimpiadelor școlare au reclamat condiții improprii de cazare în căminele unor unități de învățământ. Copiii și părinții lor au reclamat camerele insalubre, mirosul de mucegai, lipsa curățeniei, a apei calde și nu numai. Din păcate, ceea ce s-a întâmplat la centrele de cazare din Craiova, Pitești sau alte orașe din țară unde au fost înregistrate reclamații, nu este o întâmplare, ci este un fapt constatat de ceva vreme.

Publicat in Politica Locala
Pilotul militar cunoscut și ca „Fantoma din Kiev”, care a doborât peste 40 de avioane rusești, a murit în timpul luptei.

Publicat in Panorama
Republica Moldova ar trebui să fie îngrijorată de încercările de a o atrage în NATO, a declarat vineri ministrul rus de externe Serghei Lavrov, relatează RIA Novosti.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2