fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Iulie 2022

Un bărbat a afişat un banner cu mesajul „Transilvania, pământ românesc!”, sâmbătă, în timpul discursului premierului ungar Viktor Orban, la Universitatea de Vară de la Băile Tuşnad.

Publicat in Social
Un pistol letal a fost găsit de poliţiştii gălăţeni în timpul unei percheziţii, pe numele bărbatului care îl deţinea fiind emisă ordonanţă de reţinere.

Publicat in Moldova
Două persoane au fost prinse sub un tractor care s-a răsturnat, sâmbătă, în localitatea Perişani din judeţul Vâlcea, în cazul uneia dintre victime fiind declarat decesul, informează Agerpres.

Publicat in Social
Dirijorul austriac Stefan Soltész a murit după ce s-a prăbuşit pe scenă în timpul unui concert la München, a anunţat sâmbătă Opera de Stat Bavareză, potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) a declarat sâmbătă variola maimuţei drept urgenţă sanitară globală, după ce aproximativ 16.000 de cazuri (dintre care cinci mortale) au fost deja raportate în 75 de ţări, multe dintre ele în Europa, unde boala nu era endemică, transmite EFE, conform Agerpres.

Publicat in Eveniment
Un proiect de hotărâre privind contractarea unei finanţări rambursabile interne, în valoare de 150 de milioane de lei, pentru realizarea de investiţii publice de interes local, va fi supus aprobării consilierilor locali la şedinţa de săptămâna viitoare, scrie Viața Liberă. Primul obiectiv de pe lista de investiţii, cu cea mai generoasă finanţare alocată, vizează demolarea sediului organizaţiei judeţene a PSD Galaţi pentru construirea unei parcări subterane pe strada Eroilor nr. 1.

Publicat in Moldova
Un șofer, de 39 de ani, a trecut prin clipe de groază la locul de muncă după ce i-a fost smulsă mână în timp ce încărca mai multe covoare într-un TIR, la Iași.

Publicat in Social