fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Februarie 2023

Conflict între doi doctori din cauza transferului unui pacient în stare gravă: reclamație la Comisia de Disciplină, proces pentru defăimare


Publicat in Anchete

Conflict între doi doctori din cauza transferului unui pacient în stare gravă: reclamație la Comisia de Disciplină, proces pentru defăimare


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Ucraineanul în vârstă de 32 de ani, bănuit că și-a ucis un conațional și că a trecut ilegal frontiera, a fost depistat de polițiști, luni seară.

Publicat in Justitie
Şoferul unui camion depistat că a efectuat manevra de întoarcere a autovehiculului pe autostrada A2 a fost amendat cu 2.900 de lei iar permisul de conducere i-a fost reţinut pentru 120 de zile, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Constanţa.

Publicat in Social
Cutremurul cu magnitudinea 5,2, care a avut loc luni după-amiaza în zona seismică Gorj, nu are nicio legătură cu cele care se produc în Turcia, pentru că este pe altă placă tectonică, a declarat, luni, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

Publicat in Administratie Locala
Dosar penal deschis de poliția din Ilfov, după ce au descoperit zeci de animale, inclusiv cai, ponei, măgari și câini, ținute în condiții groaznice: fără apă, mâncare și adăpost. Proprietara acestora este acuzată că a ucis opt cai în acest fel.

Publicat in Social
Un alt mercenari rus din miliția Wagner, cunoscută și ca „Armata privată a lui Putin”, a fost executat cu un baros, după ce a încercat să fugă de pe frontul din Ucraina.  

Publicat in Panorama
Ambasada Rusiei de la București a organizat pe 9 februarie o recepție, cu ocazia „Zilei Diplomatului Rus”, la care a fost prezentă și senatoarea Diana Șoșoacă. Ambasada a postat o fotografie, care între timp a devenit virală, în care alături de ambasadorul Valery Kuzmin, apare parlamentara și mai mulți bărbați.

Publicat in Administratie Locala
Un medic de familie din județul Dolj, acuzat că a luat mită de peste 900 de ori pentru a atesta în fals vaccinarea unor persoane, a fost trimis în judecată de procurorii DNA, potrivit news.ro.

Publicat in Justitie
Medicul Sidonia Susanu de la Spitalul de Pediatrie Iaşi face apel către donatorii de sânge şi produse din sânge din Iaşi şi alte judeţe să-l ajute pe băiatul electrocutat vineri seara, după ce a căzut pe o pasarelă pietonală din cartierul Manta Roşie pe firele de înaltă tensiune, iar de acolo pe o locomotivă.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3