fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 07 Martie 2023

Dreptul de proprietate, încălcat. Instanțele din Iași au trecut peste opoziția vecinilor și au dat, în locul lor, acord pentru intrarea în legalitate a două construcții fără acte


Publicat in Anchete

Dreptul de proprietate, încălcat. Instanțele din Iași au trecut peste opoziția vecinilor și au dat, în locul lor, acord pentru intrarea în legalitate a două construcții fără acte


Publicat in Slideshow HOMEPAGE
35 de organizații naționale și europene au transmis duminică o scrisoare deschisă Comisiei Europene referitor la situația din România a copiilor, victime ale infracțiunilor sexuale, propunând activarea procedurii de infringement, dar și inițierea aceleiași proceduri privind transpunerea în România a două Directive: cea pentru drepturile victimelor, respectiv cea privind combaterea traficului de persoane.

Publicat in Social
Caracteristile tehnice ale documentului în care s-a redactat motivarea sentinței de luni în dosarul Gabriel Oprea – Bogdan Gigină a Tribunalului București relevă faptul că documentul are ca autor pe Damian Dolache, judecător la altă instanță, el fiind ultima persoană care a salvat lucrarea.

Publicat in Justitie
Un bebeluș de șase luni a fost găsit, marți, abandonat pe un câmp, la marginea satului Boarta din comuna Șeica Mare, de către angajații primăriei.

Publicat in Social
Un bilet scris în limba germană de un deţinut politic care a lucrat în anii 1950 la renovarea Cazinoului din Constanţa a fost găsit în zidurile acestuia, după peste 70 de ani, de restauratorii clădirii monument istoric.

Publicat in Social
Un număr de 27 de pictori şi sculptori ieşeni îşi vor expune creaţiile la Palatul Culturii unde, pe 15 martie, începând cu ora 19.00, va fi organizată licitaţia de artă "Sub acelaşi cer", care are scopul de a sprijini victimele cutremurelor din Turcia şi Siria, în urma cărora mii de oameni şi-au pierdut viaţa.

Publicat in Social
Camera Deputaţilor a respins, marţi, moţiunea simplă împotriva ministrului Muncii, Marius Budăi.

Publicat in Parlament
Poliţiştii gălăţeni au întocmit patru dosare penale, după ce au depistat în Portul Docuri Galaţi tot atâtea nave care nu aveau asigurat echipajul minim de siguranţă, informează marţi Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi.

Publicat in Moldova
Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen Iohannis, au fost primiţi, marţi dimineaţa, la Palatul Imperial din Tokyo, de Împăratul Japoniei, Naruhito, şi Împărăteasa Japoniei, Masako, transmite Agerpres.

Publicat in Presedintie
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Martie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31