fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 05 Mai 2023

Câini, cai, pisici, iepuri, păsări ornamentale, animale de fermă (vaci, oi, capre), expoziţie de reptile şi insecte - toate vor putea fi admirate în perioada sâmbătă şi duminică, la „Animal FEST by USV Iaşi”, eveniment organizat de către Universitatea de Ştiinţele Vieţii „Ion Ionescu de la Brad”. Evenimentul va debuta oficial sâmbătă, 6 mai, de la ora 11. Programul integral poate fi consultat si aici.


Publicat in Timp Liber
Cea de-a 28-a ediție a Târgului de Carte LIBREX – “Primăvara cărților la Iași” – se va desfășura în perioada 10–14 mai 2023 în Palas Mall Iași, Atrium, sub motto-ul “Cuvintele care ne conectează și ne transformă”. Evenimentul este organizat de S.C. SEDCOM LIBRIS S.A. și Organizația Patronală AGORA a Societăților pentru Difuzarea Tipăriturilor și a altor Bunuri Culturale din România, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași.

Publicat in Timp Liber
Unul dintre bărbații dispăruți după ce o barcă s-a răsturnat în județul Timiș a fost găsit în urmă cu câteva ore, decedat.

Publicat in Social
Serbia este în doliu după atacul de la școala din Belgrad, unde un copil de 13 ani și-a ucis 8 colegi și pe paznicul școlii.

Publicat in Panorama
Procurorii DIICOT au găsit două pistoale cu glonţ şi elemente de muniţie de calibrul 9 şi 7,63 mm la locuinţele tâlharilor care au jefuit anul trecut doi soţi din Câmpina, patroni ai unei case de schimb valutar, cărora le-au sustras prin violenţă suma de 920.000 de euro.

Publicat in Justitie
Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru moarte suspectă în cazul unei eleve în vârstă de 18 ani din comuna Mărăcineni, care a fost găsită decedată la domiciliu, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău

Publicat in Social
Fostul primar al municipiului Piteşti Tudor Pendiuc a fost condamnat definitiv vineri de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani de închisoare cu executare într-un dosar în care a fost acuzat de luare de mită şi abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în legătură cu achiziţia de autobuze pentru transportul public local.

Publicat in Justitie
În 2019, instanța supremă susținea că nu există „o suspiciune rezonabilă cu privire la pregătirea sau săvârșirii infracțiunii de șantaj la adresa Liei Savonea”. În timp ce mass-media anti-justiție prezintă la televizor înregistrări audio din dosarul procurorului Cristian Ardelean, acesta arată că din dosar au dispărut tocmai înregistrări audio.

Publicat in Justitie
Un hub de soluții termice, hidro și sanitare vor găsi ieșenii în acest weekend la Palas, unde, timp de trei zile, cei mai renumiți furnizori din domeniu se vor reuni în cadrul Târgului de instalații by Kazan. Evenimentul se adresează atât specialiștilor/ tehnicienilor, care sunt în căutarea unor soluții, cât și utilizatorilor finali. Cei care vor să afle mai multe informații despre programul „Casa Verde” și să descopere tipurile de echipamente necesare pentru a deveni prosumatori sunt așteptați, în acest weekend, în Atriumul Palas.

Publicat in Timp Liber
Poliţia Rurală din Gheorgheni investighează dispariţia unui cioban de la o stână din comuna Lăzarea, fiind solicitat ajutorul tuturor celor care pot oferi informaţii, a anunţat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Harghita.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3