fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 06 Mai 2023

Bărbatul care şi-a sechestrat fiica de cinci ani într-o locuinţă din Chiajna a fost reţinut, sâmbătă, de poliţişti pentru 24 de ore, el fiind acuzat de lipsire de libertate, ameninţare şi violenţă în familie.

Publicat in Justitie
Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost aşteptat, sâmbătă, în faţa sediului filialei judeţene a partidului, de mai multe persoane, majoritatea vârstnici, care i-au cerut să nu voteze o serie de iniţiative legislative şi să se opună introducerii portofelului digital, scrie Agerpres.

Publicat in Administratie Locala
Regele Charles al III-lea al Regatului Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord şi regina consoartă Camilla vor fi încoronaţi sâmbătă la Abaţia Westminster din Londra, în cadrul unei ceremonii oficiale care se aşteaptă să fie urmărită în întreaga lume.

Publicat in Eveniment
Cei patru indivizi care, în urmă cu o săptămână, l-au atacat cu macete pe un bărbat de 33 de ani pe o stradă din Brăila, au fost prinși de polițiști și duși în arest pentru 30 de zile, relatează Știrile PRO TV.

Publicat in Justitie
Serviciul de presă al Forţelor de Operaţii Speciale din Ucraina a anunțat, vineri seara, că ruşii au folosit bombe cu fosfor şi muniţie incendiară în Bahmut, publicând mai multe înregistrări video, informează News.ro, care citează Nexta. 

Publicat in Eveniment