fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 04 Iunie 2023

Negociatorul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mureş a reuşit, duminică, să convingă o femeie în vârstă de 48 de ani să nu se arunce de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din Târgu Mureş.

Publicat in Social
O adolescentă în vârstă de 13 ani s-a înecat, duminică, în râul Siret, unde a mers la scăldat împreună cu o altă fată în vârstă de 11 ani, aceasta din urmă fiind salvată de către un localnic.

Publicat in Moldova
Un bărbat care pilota un planor a murit, duminică seara, după ce s-a prăbuşit cu aparatul de zbor în apropierea aerodromului din comuna Ineu, a transmis purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bihor, lt. col. Camelia Roşca.

Publicat in Social
Poliția din Londra a făcut public numele bărbatului, care a fost găsit mort într-o parcare, după ce a fost înjunghiat în ficat.

Publicat in Eveniment
Perechea Miyu Kato/Aldila Sutjiadi a fost descalificată, duminică, în turul trei al turneului de la Roland Garros, pentru că a lovit involuntar cu mingea în cap o fată – copil de mingi, relatează Le Figaro.

Publicat in Alte Sporturi
Tagrisso, un medicament folosit în tratamentul cancerului de plămâni şi produs de AstraZeneca, a redus riscul de deces cu peste jumătate la pacienţii cu o anumită formă de cancer şi care au fost diagnosticaţi suficient de devreme pentru a le fi extirpată chirurgical tumora, potrivit datelor unui studiu clinic, informează Reuters.

Publicat in Sanatate
Un câine care a căzut aproape 200 de metri într-o prăpastie dintr-o zonă foarte accidentată din masivul Bucegi a fost recuperat, duminică, de salvamontişti după o intervenţie care a durat aproape trei ore.

Publicat in Social
Premierul belgian Alexander De Croo şi-a pierdut pentru scurt timp cunoştinţa după ce a căzut de pe bicicletă, dar testele efectuate la spital nu au arătat efecte de durată, a relatat duminică agenţia naţională de presă Belga, citată de Reuters.

Publicat in Eveniment
Sindicatele din Educație au anunțat că greva profesorilor continuă până când le sunt rezolvate solicitările privind atât salariile, cât și „viitorul educației”. Ei acuză că modul în care Guvernul a reacționat la protestul lor „ne face să credem că, după ce se va încheia această grevă, vor reveni la vechile obiceiuri”.

Publicat in Educatie
Este anchetă la Spitalul Județean din Sibiu, după ce un bărbat a căzut de la etajul 3 al spitalului. Pacientul este acum intubat.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 2