fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Septembrie 2023

Un copil român a murit în Sardinia, joi, în urma unei explozii survenite la rulota în care se afla. Tatăl lui a suferit arsuri grave, dar a scăpat cu viață.

Publicat in Eveniment
Medicul Mariana Pitrop, care a fost de gardă în noaptea în care a fost internată Alexandra Ivanov la Maternitatea din Botoşani, are calitatea de suspect în dosarul instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Suceava, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de procurorii suceveni.

Publicat in Moldova
O persoană a murit, iar alte două au fost rănite în urma unui accident petrecut vineri la prânz în zona localităţii ieşene Podu Iloaiei.

Publicat in Social
Un bărbat care instala dispozitive artizanale în fantele ATM-urilor a fost prins de poliţişti, a anunţat, vineri, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti (DGPMB).

Publicat in Justitie
Clubul UTA Arad anunţă că Mircea Rednic a fost externat vneri de la Spitalul Judeţean din Arad, unde se afla de miercuri, ca urmare a unui infarct suferit la meciul cu FCSB.

Publicat in Liga I
O femeie de 51 de ani a fost găsită, vineri, decedată într-o locuinţă din Cluj-Napoca, cu urme de agresiune pe corp.

Publicat in Social
Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Vaslui a fost prins de poliţişti în timp ce conducea o maşină fiind sub influenţa drogurilor.

Publicat in Moldova
O cantitate uriașă de fentanil a fost găsită în posesia unei tinere de 25 de ani, din Carolina de Sud. Femeia a fost arestată sub suspiciunea de trafic de droguri.

Publicat in Panorama
Moartea unei ursoaice care a fost împuşcată lângă un parc naţional din centrul Italiei, lăsând doi pui singuri care trebuie să se descurce acum fără mama lor, a atras condamnarea grupurilor pentru protecţia animalelor şi a politicienilor, relatează dpa.

Publicat in Panorama
Şapte persoane au fost arestate preventiv şi una este sub control judiciar, fiind cercetate pentru comiterea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi de mare risc şi efectuarea fără drept de operaţiuni cu substanţe susceptibile a avea efect psihoactiv, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Bacău.

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3