fbpx
Print this page
Actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său unic, a murit la vârsta de 65 de ani

Actorul Juan Joya Borja, celebru pentru râsul său unic, a murit la vârsta de 65 de ani


Popularul comediant şi om de televiziune Juan Joya Borja a murit, miercuri, la vârsta de 65 de ani, la Spitalul Virgen del Rocio din Sevilla.

Poreclit „El Risitas”, acesta era internat din luna septembrie a anului trecut la Spitalul Caridad din Sevilla, iar recent a fost transferat la Spitalul Universitar Virgen del Rocio, după ce boala a recidivat brusc. La scurt timp după transfer, actorul a încetat din viață, informează Mediafax, care citează ABC.

Juan Joya Borja s-a făcut cunoscut în anii 2000, odată cu apariţiile sale la programele „El vagamundo” sau „Ratones coloraos”, unde şi-a povestit experienţele alături de „El Peíto”. Râsul, glumele, personalitatea şi celebrul său slogan „cunaooo” i-au adus porecla „El Risitas”.

La nivel internațional, acesta a ajuns faimos în 2014, când pe platforma Reddit s-a viralizat un videoclip cu acesta. Râsul său unic a făcut înconjurul lumii, iar parodierea spuselor actorului cu diferite texte amuzante multe clipuri virale.

Videoclipul original cu momentul în care actorul râde într-un fel ce a amuzat o lume întreagă este din 2007, iar Juan Joya Borja povestea la acel moment prima sa zi de muncă la un restaurant de lângă ocean.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare