fbpx
 
Crimă înfiorătoare în Vaslui: și-a ucis fără niciun motiv consăteanul în timp ce asculta muzică la maxim în curtea mortului

Crimă înfiorătoare în Vaslui: și-a ucis fără niciun motiv consăteanul în timp ce asculta muzică la maxim în curtea mortului


Crimă între doi prieteni de pahar, în noaptea de 20 spre 21 august, în comuna Măluşteni, judeţul Vaslui. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, recidivist şi cu handicap locomotor, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit unui localnic, de 42 de ani,  iar victima a sângerat până la moarte, transmite „Adevărul”.

Cei doi au consumat alcool, aşa cum o făceau adesea în trecut, şi nu se ştie deocamdată care a fost motivul pentru care s-a ajuns la crimă. Ucigaşul i-a spus a doua zi dimineaţă unui cunoscut ce făcuse, iar acesta a anunţat Poliţia. Anchetatorii au găsit victima decedată, într-o baltă de sânge.

Sătenii se săturaseră de chefurile zgomotoase care aveau loc în curtea victimei şi nu vor ca ucigaşul să se mai întoarcă în sat.  

„Este foarte periculos. Bea fără oprire, zi şi noapte. Îi e teamă la lume să vorbească. Asculta muzică la maxim în curtea mortului şi la microfon, înjură toată mahalaua. Băute peste băute. Mortul era cuminte, liniştit. Nu avea bani, muncea pentru o pâine, dar îi plăcea şi lui băutura. Ăstălalt avea pensie, că i-a fost tăiat piciorul de la genunchi. Rău tare de tot! Să ştiţi că ne-am aşteptat să facă o nenorocire! Era prea de tot! E sătul de puşcărie, a violat bătrâne, a bătut, ce nu a făcut?! Vă rugăm, ajutaţi-ne, să nu se mai întoarcă în sat”, au spus oamenii.

Criminalul are un cazier bogat. A stat 12 ani la închisoare pentru că şi-a violat bunica, iar în sat s-a întors în 2015, unde stătea cu gazdă la un localnic. Nu a muncit niciodată şi le-a declarat anchetatorilor că nu regretă ce a făcut şi nici nu vrea să vorbească despre cele întâmplate.

„În noaptea de 19/20 august, în timp ce consumau băuturi alcoolice la locuinţa victimei, autorul a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zone vitale ale corpului, cauzându-i decesul. Nu se cunoaşte deocamdată mobilul acestei fapte sau motivul care l-a determinat pe agresor să îi aplice loviturile cu cuţitul victimei. În prezent, se efectuează cercetări de către un procuror desemnat din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, urmând să se dispună reţinerea pentru 24 de ore a presupusului autor al faptei, cercetările urmând să continue până la clarificarea situaţiei în cauza”, a declarat procurorul Silvia Elena Bejinariu, şeful Secţiei Penale a Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

 

Sursa: Adevărul


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30