fbpx
 
A murit Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones

A murit Charlie Watts, bateristul formaţiei The Rolling Stones


Bateristul formaţiei rock britanice The Rolling Stones, Charlie Watts, a încetat din viaţă marţi, la vârsta de 80 de ani, a anunţat agentul său, Bernard Doherty, care a deplâns dispariţia "unuia dintre cei mai mari toboşari din generaţia sa", informează AFP.

„Cu imensă tristeţe anunţăm decesul dragului nostru Charlie Watts", a spus agentul său într-un comunicat, adăugând că acesta „a murit paşnic într-un spital londonez în cursul zilei de marţi înconjurat de familia sa".

Un purtător de cuvânt al artistului a anunţat la începutul lunii august că acesta nu va participa la turneul trupei în Statele Unite, programat pentru această toamnă după ce a fost amânat anul trecut, invocând motive medicale. ''Charlie a fost supus unei proceduri care a fost încheiată cu succes, dar medicii au ajuns la concluzia că are nevoie de odihnă corespunzătoare şi de recuperare'', a declarat reprezentantul lui Watts fără a oferi alte detalii.

Watts a fost înlocuit cu Steve Jordan pentru turneul în Statele Unite, care ar trebui să înceapă la St Louis, la 26 septembrie.

Bateristul, care a împlinit 80 de ani în iunie, era membru al The Rolling Stones din 1963. Alături de solistul Mick Jagger şi de chitaristul Keith Richards, Charlie Watts a pus bazele faimoasei trupe rock.

În 2004, Watts a fost tratat pentru cancer la gât la Spitalul Marsden din Londra, în urma căruia şi-a revenit după patru luni, perioadă care a inclus şase săptămâni de radioterapie intensivă.

„Charlie a fost un soţ, un tată şi un bunic foarte iubit şi, de asemenea, ca membru al Rolling Stones, unul dintre cei mai mari baterişti din generaţia sa", a spus Doherty.

„Solicităm ca intimitatea familiei sale, a membrilor grupului şi a prietenilor apropiaţi să fie respectată în aceste momente dificile", a adăugat agentul.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30