fbpx
 
Foto: Heute Foto: Heute

O betonieră condusă de un român în Austria a început să-și piardă încărcătura și a avariat 25 de mașini și 6 kilometri de drum


Un român în vârstă de 35 de ani, aflat la volanul unei betoniere, n-a observat că își pierde încărcătura pe șosea și a avariat 25 de mașini și șase kilometri de drum în Austria, informează Laumat.at., citat de Digi24.

Întâmplarea a avut loc pe 24 noiembrie, pe drumul dintre orașele Andorf și Schärding. În zona municipalității Taufkirchen an der Pram, betoniera a început să deverseze încărcătura, din cauza unei defecțiuni tehnice.

În jur de un metru cub de beton gata amestecat s-a vărsat pe o porțiune de șase kilometri. Aproximativ 25 de autovehicule aflate în spatele betonierei și pe sens opus au fost avariate, unele suferind daune serioase. Betonul vărsat a fost și împraștiat pe șosea de mașinile care treceau prin zonă.

Șoferul betonierei a observat defecțiunea abia după șase kilometri, în municipalitatea St. Florian am Inn, și a oprit pe dreapta.

Cinci echipaje de poliție și un echipaj de pompieri au intervenit la fața locului pentru a opri traficul, direcționa mașinile pe altă rută și aplicarea măsurilor de siguranță pe șosea.

Potrivit poliției, șoseaua a fost curățată cu un utilaj, apoi traficul a fost reluat în zonă.

 

Sursa: Digi24


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: