fbpx
Portokal
UPDATE. A murit Ioan Gyuri Pascu. Avea doar 55 de ani (VIDEO)

UPDATE. A murit Ioan Gyuri Pascu. Avea doar 55 de ani (VIDEO)


UPDATE - 8.50

 

Informaţia privind decesul lui Ioan Gyuri Pascu a fost confirmată de coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Oprița.

 

„Două echipaje SMURD s-au deplasat la faţa locului. Este vorba despre un stop cardiorespirator iresuscitabil", a declarat coordonatorul SMURD Bucureşti, medicul Bogdan Oprită.

 

Ioan Gyuri Pascu a murit acasă, în jurul orei 5,00 dimineaţa. Manevrele de resuscitare au durat aproximativ o oră. 

 

Gyuri Pascu, născut pe 31 august 1961, la Agnita, a fost muzician şi actor, membru al grupului de umor Divertis, din anul 1987, notează Mediafax.

 

S-a lansat în cariera muzicală în anul 1982 şi de atunci a abordat diverse stiluri muzicale, printre care pop, rock, blues, reggae. A cântat împreună cu grupurile The Blue Workers, Pacific.

 

 

A lansat mai multe albume muzicale, printre care se număra "Mixed grill" (1993), "Maşina cu jazzolina" (1994) şi "Gânduri nevinovate" (1997).

 

Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineața. Potrivit primelor informații, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani și a jucat și în filme, dar și în piese de teatru.

 

Citește și Florin Constantin: „Dacă anii ‘80 pot fi denumiţi «Foamea», anii ‘90 au fost «Mărirea Divertisului»“

 

Într-un interviu acordat recent pentru ReporterIS, Florin Constantin – Stamina vorbea despre membrii grupului Divertis, la începutul anilor 90: „Toni a semnat în numele grupului toate contractele cu televiziunile. Nouă ne aducea doar formulare individualizate sau contractul mare, unde semna toată lumea. Acolo era trecută, de obicei, suma totală, dar nu ştiai niciodată cât câştigă fiecare. În acea sumă totală era inclusă suma de producţie, decorul, machiajul, multe alte cheltuieli. Până prin ‘97, banii erau distribuiţi semi-egal. Foarte puţin se lua pentru creaţie. Gyuri lua cel mai mult pentru interpretare. Oricum, nu depăşeam 10 milioane“

 

Știre inițială
Ioan Gyuri Pascu a murit luni dimineața. Potrivit primelor informații, actorul ar fi suferit un infarct. Fostul membru al grupului de umor Divertis avea 55 de ani și a jucat și in filme, dar și în piese de teatru.

 

Actorul şi cântăreţul Ioan Gyuri Pascu s-a stins, luni dimineaţă, la Spitalul Universitar, din Capitală. Fostul membru al grupului `Divertis" a suferit un infarct. Avea 55 de ani.

 

Primele informații arate că Ioan Gyuri Pascu a murit în jurul orei 5 dimineața, în urma unui infarct. Manevrele de resuscitare nu au dat rezultate.

 

 

Știre în curs de actualizare


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top