fbpx
Portokal
Ce spune Kim Kardashian despre întâlnirea cu hoții de la Paris: „Eram îmbrăcată doar în halatul de baie, goală pe dedesubt”

Ce spune Kim Kardashian despre întâlnirea cu hoții de la Paris: „Eram îmbrăcată doar în halatul de baie, goală pe dedesubt”


Detalii noi apar la două luni de la jaful din Paris, atunci când hoţii au intrat peste Kim Kardashian în camera de hotel şi i-au furat bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de dolari.

 

Conform Daily Mail, starleta le-a spus poliţiştilor că a auzit bătăi în uşă, dar când a întrebat cine este, nimeni nu a răspuns. Apoi, a descris cum hoţii au atacat-o şi au încolţit-o în holul de la intrare.

 

„Eram îmbrăcată doar în halatul de baie, goală pe dedesubt. M-au dus în dormitor şi m-au împins pe pat, apoi m-au legat la mâini cu bandă adezivă şi cabluri, picioarele şi gura. M-au dus în baie şi m-au pus legată în cadă. (...) Doi bărbaţi purtau cagulă, unul avea masca de ski şi avea o jachetă pe care scria 'poliția'.

 

Al doilea hoț avea aceleaşi haine, dar nu avea mască de ski. Cel cu mască a rămas cu mine în cameră, în timp ce celălalt căuta bijuteriile. Erau înalţi şi purtau haine negre şi erau europeni. Unul dintre bărbaţi avea un accent puternic francez şi m-a întrebat unde îmi este inelul, dar în limba engleză. S-a uitat la cel de pe noptieră, care valora 4 milioane de dolari. (...) În cutia de bijuterii, aveam două brăţări cu diamante de la Cartier, un lănţişor de aur cu diamante şi cercei cu diamante, le-au luat şi pe alea. Cred că m-au prădat de 5 milioane de dolar. Apoi au fugit, vorbeau la telefon în franceză. Când am rămas singură am reuşit să îmi desfac banda adezivă de la mâini şi gura. Cred că nu aveau prea multă experienţă, judecând după cum m-au legat. (...)"

 

Un număr de 16 persoane au fost arestate, la Pariş, în cazul jafului armat comis în luna octombrie asupra reality starului Kim Kardashian West, informează BBC.

 

Autorităţile au spus, la vremea respectivă, că vedeta a fost jefuită în apartamentul de lux în care era cazată de cel puţin doi bărbaţi care purtau uniforme de poliţie, după ce au legat-o şi au încuiat-o în baie. Hoţii i-au furat bijuterii în valoare de aproximativ 10 milioane de dolari.

 

Poliţia franceză a spus că urmele de DNA identificate în apartament au dus la arestările făcute acum. Suspecţii au fost reţinuţi luni dimineaţa după razii făcute în regiunea Paris, Normandia şi Riviera Franceză, după trei luni de investigaţii.

 

„Una din probele DNA se potriveşte cu cea a unui individ cunoscut pentru comiterea mai multor jafuri", a declarat o sursă din poliţie. După această descoperire, Poliţia l-a ţinut pe acesta sub supraveghere şi astfel s-a ajuns la identificarea unei întregi reţele.

 

(Sursa: Știrile Pro TV)


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top