Brad Pitt  ar avea o nouă relaţie cu actriţă foarte cunoscută. Depre cine este vorba,aflați aici

Brad Pitt ar avea o nouă relaţie cu actriţă foarte cunoscută. Depre cine este vorba,aflați aici

Actorul american Brad Pitt, care este în curs de divorţ de starul hollywoodian Angelina Jolie, ar avea o relaţie cu actriţa sud-africană Charlize Theron, din luna decembrie a anului trecut, potrivit mirror.co.uk. Potrivit unei surse citate de publicaţia britanică, fostul logodnic al lui Theron, Sean Penn, este cel care le-ar fi făcut cunoştinţă celor doi.

"Se văd cam de o lună deja. Au fost prieteni mult timp - în mod ironic, prin intermediul lui Sean (Penn, n.r.) -, dar lucrurile au evoluat", a declarat sursa.

Potrivit unor martori, actorul în vârstă de 55 de ani şi Charlize, în vârstă de 43 de ani, au flirtat în public la o proiecţie a filmului "Roma", de Alfonso Cuaron, organizată recent în Chateau Marmont din Hollywood, Los Angeles.


Charlize Theron, care s-a despărţit de Sean Penn în 2015, după o relaţie de 18 luni, ar fi prima vedetă cu care Brad - premiat cu un Oscar în calitate de producător al filmului "12 ani de sclavie" (2013) - ar avea o relaţie după despărţirea de Angelina Jolie, în 2016.

Theron - câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul "Monstrul" (2004) - are doi copii adoptaţi, un băieţel şi o fetiţă.

La începutul lunii decembrie 2018, actorii americani Angelina Jolie şi Brad Pitt, aflaţi în proces de divorţ, au ajuns la o înţelegere privind custodia celor şase copii ai lor, după mai bine de doi ani de negocieri. Jolie şi Pitt sunt implicaţi într-un conflict judiciar privind copiii şi divorţul de mult timp. La începutul lunii august 2018, Jolie a cerut în instanţă ca decizia de divorţ să fie pronunţată până la sfârşitul anului trecut. În documentele depuse în instanţă se indică faptul că Pitt "nu a plătit o pensie alimentară semnificativă de la separarea lor" şi că, deşi au fost făcute nişte aranjamente financiare neoficiale, plăţile nu au fost efectuate "regulat". La rândul său, avocatul lui Brad Pitt a depus o serie de documente în instanţă, spunând că, prin afirmaţiile sale, Angelina Jolie "încearcă să manipuleze presa".

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relaţie de aproape zece ani. Cei doi au împreună şase copii, trei adoptaţi - Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam - şi trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, şi gemenii Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top