Românul Sebastian Stan și Nicole Kidman, iubiți în „Destroyer”

Românul Sebastian Stan și Nicole Kidman, iubiți în „Destroyer”

Nicole Kidman face un adevărat tur de forță în „Destroyer", filmul care nu i-a adus cea de-a cincea nominalizare la Oscar. Actrița este considerată una dintre marile nedreptățite ale Premiilor Academiei Americane din acest an, asta după ce criticii s-au pus deja de acord că e unul dintre cele mai impresionante roluri ale carierei ei.

Kidman o interpretează pe Erin Bell: o mamă alcoolică, o polițistă coruptă și, în general, un om de care toată lumea vrea să stea departe. Păcatele personajului principal ni se dezvăluie treptat prin flashback-uri, la fel și motorul principal care o ține în viață în ciuda tuturor dezastrelor: răzbunarea.

Povestea începe cu mulți ani în urmă, când polițista interpretată de Kidman și un agent FBI, se infiltraseră sub acoperire într-o bandă de jefuitori de bănci. Evident că lucrurile s-au complicat, iar relația lor de fațadă a devenit una reală.

În rolul partenerului l-ați recunoscut desigur pe Sebastian Stan, actorul american de origine română.

Sebastian Stan a dat lovitura cu rolul supereroului Winter Soldier din filmele Marvel, iar în ultima vreme are din ce în ce mai multe roluri și în filmele de Hollywood cu buget mai mic, dar cu mai multe pretenții la Oscar. Cum a fost de pildă în „I, Tonya", filmul care i-a adus lui Margot Robbie o nominalizare la categoria Cea mai bună actriță.

Rolul lui Sebastian Stan din „Destroyer" nu e unul foarte întins, iar personajul său funcționează mai mult ca o amintire dureroasă pentru eroina jucată de Nicole Kidman. „Destroyer" e un one-woman show, pentru care actrița a dat totul.

Pentru acest rol, actrița a declarat că și-a dorit să dispară pur și simplu în personaj, iar machiajul și elementele prostetice au schimbat-o atât de mult încât a reușit să-și sperie copii. Nicole Kidman a intrat în acest personaj și nu l-a mai părăsit până la terminarea filmărilor. Din păcate însă, nici votanții de la Oscar nu au mai recunoscut-o.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Media


Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top