VIDEO. Concertul lui Michael Jackson de la București, integral, gratis pe youtube. Cine și de ce a decis asta

VIDEO. Concertul lui Michael Jackson de la București, integral, gratis pe youtube. Cine și de ce a decis asta


Moştenitorii lui Michael Jackson au publicat, duminică, pe platforma YouTube, cu acces gratuit, înregistrarea completă a concertului susţinut de star la Bucureşti în 1992, oferta fiind făcută în paralel cu lansarea documentarului HBO care conţine acuzaţii de abuz sexual la adresa muzicianului.

Cei care administrează moştenirea lăsată de Michael Jackson au lansat cele două ore de concert cu titlul "Live in Bucharest (The Dangerous Tour)", menţionând faptul că înregistrarea este disponibilă numai pentru o perioadă limitată de timp.

"Nu pierdeţi magia Regelui Pop însuşi! Lasă-te absorbit de Michael Jackson. Live la Bucureşti şi Live pe Stadionul Wembley sunt disponibile pentru o perioadă limitată de timp pe canalul de YouTube al lui Michael Jackson!", au anunţat moştenitorii pe contul de Twitter al cântăreţului.

Potrivit anunţului, lansarea înregistrării de la Bucureşti va fi urmată, luni seara, de la ora 20.00 (ora coastei de est a SUA), de publicarea înregistrării integrale a concertului susţinut de Michael Jackson la Londra în 1988.

Cele două înregistrări însumează patru ore de material video, aceeaşi durată pe care o au şi cele două episoade ale documentarului difuzat de HBO "Leaving Neverland", de Dan Reed.

Postul de televiziune HBO, căruia i s-au cerut daune de 100 de milioane de dolari, a dat publicităţii o declaraţie potrivit căreia decizia de a difuza documentarul urmăreşte să "ofere tuturor posibilitatea de a evalua filmul şi acuzaţiile prezentate fiecare pentru el însuşi".

După difuzarea celei de-a doua părţi a filmului, HBO programează o discuţie la care participă regizorul, cei doi bărbaţi care au afirmat că au fost abuzaţi de Jackson în copilărie şi realizatoarea de televiziune americană Oprah Winfrey.

Potrivit prezentării oficiale, "Leaving Neverland" explorează "manipularea şi abuzarea" a doi bărbaţi, ale căror nume nu au fost făcute publice, de la vârsta de 7, respectiv 10 ani.

Filmul a avut premiera pe 25 ianuarie, la Festivalul de Film Sundance. Duminică a fost difuzată prima parte pe postul HBO în Statele Unite ale Americii, urmând ca a doua parte să fie transmisă luni seara, iar, miercuri şi joi, cele două părţi ale filmului sunt programate de televiziunea Channel 4, în Marea Britanie.

Filmul, cu o durată de patru ore, regizat de cineastul premiat cu BAFTA Dan Reed, urmăreşte povestea lui Wade Robson şi James Safechuck, din momentul în care l-au cunoscut pe cântăreţ, aflat în culmea succesului său muzical, în anii ´80 şi la începutul anilor ´90, până în momentul în care traumele suferite în copilărie au început să se facă simţite în viaţa lor de adulţi.

În afara relatărilor făcute de cei doi, filmul reţine şi povestirile oferite de rudele bărbaţilor, dar şi vocea lui Jackson însuşi aşa cum apare în înregistrările trimise lui Robson.

Protagoniştii documentarului au afirmat că nu au fost plătiţi să apară în film şi că nici nu se aşteaptă la vreun fel de beneficii din acest punct de vedere.

Unul dintre cei doi bărbaţi a fost chiar martorul apărării şi a semnat o declaraţie în care nega orice agresiune, în procesul din 2005, în urma căruia Jackson a fost achitat de acuzaţiile de pedofilie. Ulterior, bărbatul şi-a schimbat poziţia, încercând chiar să deschidă o acţiune în instanţă în 2013, arată Associated Press.

Lui Michael Jackson i-au fost aduse numeroase acuzaţii de pedofilie. În 1993, Jackson a fost acuzat că a abuzat sexual un băiat în vârstă de 13 ani, Jordan Chandler. Artistul a negat acuzaţiile şi totul s-a încheiat printr-o înţelegere civilă care s-a ridicat la 23 de milioane de dolari.

Sursa Mediafax

 


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top