Cântăreață americană, arestată în timpul unui concert susținut în Malaezia (VIDEO)

Cântăreață americană, arestată în timpul unui concert susținut în Malaezia (VIDEO)


Cântăreaţa pop americană Maggie Lindemann (20 de ani) a fost arestată în timpul unui concert din Malaezia, deoarece îi lipsea autorizaţia necesară pentru a cânta, artista descriind experienţa prin care a trecut ca pe un „adevărat infern'', relatează AFP.

Interpreta hitului "Pretty Girl", care s-a făcut cunoscută postând videoclipuri pe reţelele de socializare, a fost arestată în timp ce se afla pe scena unui centru comercial din Kuala Lumpur pe 21 iunie.

„Îmi cer scuze fanilor mei care au venit la concertul din Malaezia", a scris ea joi pe Instagram. „Am fost arestată în mijlocul concertului şi (...) închisă într-un adevărat iad".

Responsabilul pentru imigraţie din Kuala Lumpur, Hamidi Adam, a explicat că artista a fost arestată deoarece nu dispunea de autorizaţia necesară pentru a cânta în Malaezia.

Cântăreaţa a fost eliberată a doua zi, a explicat acesta.

„Dacă vrea să susţină un concert în ţara noastră, trebuie să solicite o autorizaţie profesională", a declarat el pentru AFP. "Organizatorii nu ne-au ascultat însă şi au mers mai departe cu organizarea concertului", a subliniat Hamidi Adam.

Cântăreaţa a adăugat că, din cauza arestării, nu şi-a mai putut continua turneul în Asia, care includea şi opriri în Singapore şi Vietnam.

Într-un caz similar survenit pe 30 iunie, trei japonezi şi un spaniol au fost arestaţi din acelaşi motiv în timpul unui raid în apropiere de Kuala Lumpur, la un festival de cosplay.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top