Actrița Olga Kurylenko, infectată cu coronavirus

Actrița Olga Kurylenko, infectată cu coronavirus


Actriţa Olga Kurylenko se alătură vedetelor care au fost testate pozitiv pentru coronavirus, aceasta anunțând că se află în izolare la domiciliu.

Actriţa în vârstă de 40 de ani, interpreta partenerei lui James Bond, şi-a îndemnat fanii „să aibă grijă de ei”, publicând o fotografie cu priveliştea de la fereastra camerei sale.

„Sunt în izolare la domiciliu după ce am fost testată pozitiv pentru coronavirus. De fapt sunt bolnavă de aproape o săptămână. Principalele mele simptome sunt febra şi oboseala. Aveţi grijă de voi şi trataţi situaţia cu seriozitate!”, a scris actriţa franceză de origine ucraineană pentru cei 573.000 de urmăritori ai săi de pe Instagram.

Actriţa, care a interpretat personajul Camille Montes în filmul ″Quantum Of Solace″⁣ din franciza James Bond, a publicat mesajul atât în engleză, cât şi în rusă.

Printre cei care i-au urat sănătate Olgăi Kurylenko se numără actriţa Milla Jovovich, care a scris: „Dumnezeule, să te faci bine, doamnă! Ne rugăm pentru tine”.

Primele staruri diagnosticate pozitiv cu noul coronavirus au fost actorii Tom Hanks și Rita Wilson.

Cele două vedete au luat Covid-19 în timpul șederii în Australia, unde starul din ”Forrest Gump” filmează o producție despre viața lui Elvis Presley.

Duminică, fotomodelul Heidi Klum a dezvăluit că a fost testată pentru coronavirus şi că se află în izolare, departe de soţul ei, Tom Kaulitz.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Antibiotice

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top