fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 09 Decembrie 2019

O femeie de 41 de ani, asistentă medicală la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui, se zbate între viaţă şi moarte după ce ar fi fost agresată de soţ.Medicii Spitalului Judeţean de Urgenţă Vaslui au fost cei care au anunţat Poliţia în acest caz, după ce femeia a ajuns la spital plină de vânătăi pe corp. Ulterior şi fratele asistentei a depus o plângere la Poliţie, acuzându-şi cumnatul de violenţă în familie. 

Publicat in Moldova
Doi farmaciști din Suceava, soț și soție, sunt cercetați după ce au folosit, ca să participe la jocuri de noroc online, o copie de buletin a unei persoane care și-a făcut card de fidelitate la farmacia la care lucra bărbatul, potrivit Mediafax.

Publicat in Moldova
Ansamblul Palas este o investiție pentru comunitate, care, așa cum a făcut-o și până acum, se dezvoltă cu responsabilitate față de patrimoniul cultural și istoric al Iașului, dar și față de locuitorii orașului. Proiectele companiei IULIUS sunt într-o fază a dezbaterilor publice, al căror scop de consultare este real și extrem de important pentru stabilirea formei finale.

Publicat in Imobiliare
Senatorii au votat luni o moţiune simplă, prin care se cere demisia ministrului Finanţelor, Florin Cîţu. Acesta a declarat în Parlament că fostul Guvern ar fi ştiut încă de la începutul anului că deficitul bugetar va fi de 4% din PIB.

Publicat in Parlament
Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, luni, Legea care prevede că pădurarii cu atribuţii de pază vor putea fi dotaţi cu armament de serviciu, letal sau neletal. De asemenea, pădurarii vor primi cinci salarii compensatorii la ieșirea la pensie, conform Mediafax.

Publicat in Presedintie
Doi adolescenţi, de 18 ani şi 17 ani, sunt cercetaţi penal de poliţiştii din Botoşani sub aspectul comiterii infracţiunii de profanare de morminte, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Maria Carp.

Publicat in Moldova
O explozie puternică a avut loc luni după-amiază la o fostă stație PECO din cartierul Țiglina 3, din Galați. Cel puțin patru mașini au fost avariate, dintre care una se afla în mișcare. Două persoane au suferit atacuri de panică.

Publicat in Moldova
Spitalul Municipal Paşcani şi medicul şef al Compartimentului Primiri Urgenţe (CPU) au primit sancţiuni din partea Direcţiei de Sănătate Publică Iaşi, ca urmare a unui control efectuat în urma decesului unui copil de 7 ani.

Publicat in Sanatate
Poliţiştii de frontieră şi inspectorii vamali din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I au descoperit ascunse, într-un autoturism, 1.645 de monede și diferite obiecte istorice, susceptibile a face parte din Patrimoniul Cultural Naţional, pe care un cetăţean sârb intenţiona să le introducă ilegal în ţară.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Curtici au depistat o femeie, cetăţean din Coasta de Fildeş, în vârstă de 32 de ani, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosind un paşaport ce aparţinea altei persoane.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3