fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 11 Aprilie 2019

Petru Movilă a cumpărat pământ ieftin la Ipatele și l-a vândut după patru ani cu profit de 300%. Profitul l-a băgat în jumătate dintr-o casă din centrul Iașului (foto sus). Nu se poate plânge: în urmă cu câțiva ani era chiriaș la Primărie, acum are vilă la Aroneanu și casa cumpărată în acest an.

Publicat in Anchete
Petru Movilă a cumpărat pământ ieftin la Ipatele și l-a vândut după patru ani cu profit de 300%. Profitul l-a băgat în jumătate dintr-o casă din centrul Iașului (foto sus). Nu se poate plânge: în urmă cu câțiva ani era chiriaș la Primărie, acum are vilă la Aroneanu și casa cumpărată în acest an.

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Compania Antibiotice a obținut două premii la Gala „Romanian CSR Awards 2019”: locul I și trofeul la categoria „Campanii interne de CSR” pentru proiectul „Donează Sânge! Pune suflet pentru viață!" și o mențiune la categoria “Susținerea angajaților” pentru proiectul „Fiecare dintre noi poate salva o viață – Curs de prim ajutor” pentru angajații Antibiotice”.

Publicat in Companii
Lucia Gherarde, mama şefului PSD şi al CJ Vrancea, Marian Oprişan, nu doar că i-a făcut "cadou" fiului său un Ford Shelby de 150.000 de euro ci, în 2018, şi-a permis să-şi împrumute fiul cu 51 de mii de euro, relatează Realitatea de Vrancea.

Publicat in Moldova
Strategia lui Tudorel Toader de a şterge mesaje pe care le face pe Facebook privind subiecte controversate a ajuns subiect de glume. A fost ironizat chiar de Ambasada Olandei.

Publicat in Guvern
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație de mărfuri contrafăcute, pe numele unui cetățean român, în urma descoperirii împreună cu lucrătorii vamali, într-un container sosit din China, a unor bunuri în valoare de peste 1.000.000 lei.

Publicat in Social
Un român și un bengalez s-au gândit să-și facă un selfie lângă mașina poliției italiene. Ambii au fost însă reținuți.

Publicat in Eveniment
Două persoane condamnate pentru fapte extrem de grave, date în urmărire internaționale, au fost prinse ca urmare a colaborării dintre polițiștii ieșeni și autoritățile din Marea Britanie și Cipru.

Publicat in Justitie
În cursul zilei de ieri deputatul Petru Movilă a avut o serie de discuţii cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, cu directorul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Narcis Neaga, dar şi cu preşedintele Comisiei Naţionale de Strategie şi Prognoza, Ion Ghizdeanu, pe tema Autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş.

Publicat in Politica Locala
Prof. dr. Camelia Gavrilă, președintele Comisiei pentru învățământ, știință, tineret și sport, a prezentat în sinteză efectele favorabile și implicațiile în plan educațional pe care le presupun creșterile semnificative la nivelul bugetului educației, cât și creșterea alocațiilor destinate copiilor din România, alături de existența unor proiecte majore, complementare ce susțin dezvoltarea copilului și integrarea sa educațională, reducerea abandonului școlar, obținerea unor rezultate mai bune la învățătură, pentru ca ulterior să putem vorbi despre formare profesională de calitate și de inserție cu succes pe piața muncii.

Publicat in Politica Locala
Pagina 1 din 2

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2019 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30